Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile met nieuwe flatfees voor mobiel internet

Leestijd: 3 minuten

 komt met een serie nieuwe flatfee abonnementen voor mobiel Internet. Dit heeft de derde aanbieder van mobiele telefonie in Nederland maandag bekendgemaakt. 

Hiermee is T-Mobile de eerste mobiele aanbieder met een compleet aanbod aan abonnementen die verschillen in snelheid en prijs, waardoor klanten beter in staat zijn een abonnement te kiezen dat aansluit bij hun mobiele internetbehoefte. Net als bij ADSL is de keuze van het T-Mobile abonnement voor mobiel Internet gebaseerd op snelheid.

Met de lancering van het Wi-Fi HotSpot netwerk in 2005 introduceerde het bedrijf als eerste provider een echt flatfee abonnement: de klant kon toen voor het eerst voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik maken van mobiel internet. Met de introductie van HSDPA eerder dit jaar, kunnen T-Mobile klanten ook onderweg mobiel breedband internet gebruiken met snelheden tot 1.8 Mb/384kb. HSDPA is tot 5x sneller dan UMTS en vergelijkbaar met ADSL-snelheid.  

Omdat het product naar eigen zeggen qua snelheid en beleving nu te vergelijken is met ADSL thuis of op kantoor, vindt T-Mobile het tijd om de structuur van de abonnementen daarop af stemmen. Er worden momenteel drie flatfees met verschillende snelheden aangeboden.

De nieuwe flatfee Internetabonnementen Internet Totaal en Internet Totaal Plus zijn beschikbaar voor iedereen met óf zonder een T-Mobile telefonie abonnement. Gebruikers die willen e-mailen, internetten en browsen, kunnen het beste kiezen voor Internet Totaal voor 49,50 euro per maand. Intensieve gebruikers die onderweg nog meer snelheid wensen, toegang willen hebben tot het bedrijfsnetwerk, grote bestanden willen downloaden of streaming video’s willen bekijken, wordt geadviseerd te kiezen voor Internet Totaal Plus voor 69,50 euro per maand. Wie voor 1 oktober 2006 een tweejarig abonnement Internet Totaal Plus afsluit, betaalt gedurende de gehele minimale looptijd van het contract  59,50 euro. Beide abonnementen zijn voornamelijk geschikt voor gebruik met een laptop.

Wie met een mobiele telefoon (SDA, MDA of andere smartphone) overal wil kunnen internetten, e-mailen en MSN-en, kan blijvend kiezen voor Pocket Internet Totaal voor € 9,50  per maand, waarmee men met een snelheid van 64/16kb onbeperkt kan internetten. Dit abonnement is geschikt voor alle GPRS- en UMTS-toestellen.

Degene die alleen onbeperkt gebruik wil maken van breedband Internet via T-Mobile HotSpot locaties, kan ook kiezen voor een Wi-Fi Totaal abonnement.

Overzicht T-Mobile flatfee abonnementen mobiel Internet:

Abonnement    Technieken  Snelheden tot
(downlink / uplink)
 Prijs per mnd.
incl. BTW
 
Pocket Internet Totaal  GPRS, UMTS  64 kb/s – 16 kb/s     € 9,50 
Internet Totaal   GPRS, UMTS, HSDPA, Wi-Fi   384 kb/s – 128 kb/s   € 49,50
Internet Totaal Plus  GPRS, UMTS, HSDPA, Wi-Fi  1,8 Mb/s – 384 kb/s  € 69,50
Wi-Fi Totaal  Wi-Fi  2,0 Mb/s  € 24,50
Wi-Fi Internationaal   Wi-Fi   2,0 Mb/s  € 34,50 

           

Geactualiseerd: woensdag 3 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie