Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile met MyFaves in Nederland

Vanaf deze week heb je bij T-Mobile de keuze uit drie soorten abonnementen: Flex, Relax en MyFaves. De laatste is nieuw. In Amerika en Duitsland bestaat de succesvolle dienst MyFaves al langer, maar nu is deze dan ook beschikbaar in ons land. 

Bij MyFaves kun je zelf vijf favoriete nummers selecteren met wie je dan met 50% korting kunt bellen en sms'en. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een vast of mobiel nummer of om welke aanbieder. Iedereen kan zelf bepalen voor welke vijf nummers de korting van 50% geldt en indien gewenst kan men deze nummers maandelijks aanpassen.

Acht MyFaves belbundels
De korting geldt alleen binnen de afgesloten belbundel van het betreffende abonnement. Er worden acht 'smaken' belbundels aangeboden: van 15 euro tot 130 euro per maand. De prijs per minuut voor het goedkoopste abonnement naar vijf favorieten is 11 cent per minuut. Bij het duurste abonnement betaal je 7 cent. Voor bellen en sms’en buiten de bundel naar je 'Faves' betaal je altijd 15 cent per minuut/ sms en naar anderen 30 cent. Via de unieke MyFaves interface zijn deze vijf ‘Faves’ met een foto of icoontje op het scherm van het mobiele toestel te zien.

Tweederde van gesprekken naar 5 nummers
Over het algemeen hebben de meeste mensen een aantal goede vrienden of familieleden waar ze heel veel contact mee hebben. Uit eigen onderzoek van T-Mobile blijkt dat abonnees gemiddeld tweederde van hun gesprekken voeren met slechts vijf nummers. De operator is ervan overtuigd dat de zeer gunstige tarieven in combinatie met de bijpassende hippe telefoons met de unieke MyFaves interface vooral jongeren zullen aanspreken.

Hoe werkt het?
Je selecteert zelf vijf nummers die je met 50% korting op het normale tarief wilt bellen en sms’en. Het maakt helemaal niet uit of het een vast of mobiel nummer is of om welke aanbieder het gaat. De geselecteerde vijf contacten, ‘Faves’, zijn altijd en overal snel toegankelijk omdat deze via de unieke MyFaves interface direct op het scherm van de telefoon zichtbaar zijn. Zodra je contact legt met je ‘Faves’, profiteer je automatisch van de 50% korting. Per maand zijn alle nummers één keer aan te passen.

MyFaves software op populaire mobieltjes
Bij het abonnement zijn de meest populaire telefoons verkrijgbaar, waaronder de binnenkort beschikbare Samsung Soul (U900), de  LG KF600, de Sony Ericsson W580i  en de Nokia 6300 waarop de MyFaves software is geïnstalleerd. Zodra het abonnement is geactiveerd, wordt het unieke MyFaves scherm op de telefoon zichtbaar en is het mogelijk per ‘Fave’ een foto of een icoontje te uploaden. De ‘Faves’ zijn zo altijd te zien op het scherm van de telefoon. Door het aanklikken van de foto of het icoontje, wordt direct contact gelegd. Ook als één van de ‘Faves’ belt, verschijnt deze in beeld. Het instellen of wijzigen van een ‘Fave’ kan heel gemakkelijk mobiel of via internet.

Het MyFaves abonnement is overigens ook te combineren met andere mobiele toestellen, ook die waar geen MyFaves software ten behoeve van de interface op geïnstalleerd is.

Vergelijk alle abonnementen en toestellen op  Belwijzer Mobiel en Toestelwijzer 

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie