Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile MDA voor mobiel internet

door Jeanet Woldring

Vanaf deze week is de MDA compact IV verkrijgbaar. Het toestel valt op door zijn grote scherm  die door middel van een simpele aanraking kan worden bediend. Dit nieuwste lid van de succesvolle MDA familie heeft een exclusief design en is -net als de iPhone 3G- alleen via T-Mobile verkrijgbaar.

De MDA Compact IV is de T-mobile variant van de HTC Touch Diamond, die sinds een tijdje in de winkels ligt. Speciaal voor T-Mobile is de vormgeving iets aangepast en is er ‘magenta roze’ over de interface gegoten. 

De 3D touchscreen technologie maakt het toestel zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor diverse multimedia toepassingen. Door de HSDPA technologie is het toestel uitermate geschikt voor snel mobiel breedband internet via web ‘n’ walk van T-Mobile, maar deze telefoon is ook ideaal voor mensen die gewoon willen bellen, zo promoot de aanbieder de nieuwe smartphone. 

Stijlvol design en mobiel gemak
De MDA is, zoals de naam al doet vermoeden, compact en licht. Het is een strak vormgegeven zwart toestel met een innovatief 2.8 inch 3D touchscreen voor een eenvoudige bediening. 

Het nieuwste model maakt supersnel internet mogelijk in tegenstelling tot zijn voorganger de MDA compact III.  Ook is mobiel werken gemakkelijk omdat het beschikt over Windows Mobile 6.1 Professional en Microsoft Push e-mail ondersteunt. Bovendien is het toestel heel compleet, zowel op het gebied van mobiele kantoortoepassingen als fun en entertainment. Gebruikers kunnen filmclips afspelen, chatten, naar muziek luisteren en foto’s maken met de geïntegreerde 3.2 megapixel auto-focus camera.

De minpuntjes van eerdere modellen  (de snelheid en de magere camera) zijn in het geval van de Compact IV verholpen. De krachtige processor zorgt dat het toestel snel reageert en de 3.2 megapixel camera presteert heel behoorlijk. Het grote kleurenscherm maakt de Compact IV erg plezierig in het gebruik. Zowel voor het bekijken van bijvoorbeeld foto’s als om te browsen op internet. Dit alles blijkt uit een producttest van vakblad Connexie.

Vergelijking met iPhone
De vergelijking met de iPhone, die eveneens door T-Mobile wordt aangeboden, kan natuurlijk niet uitblijven,  vervolgt Connexie. Toch is de MDA Compact IV een heel ander toestel, dat vooral komt door de Windows Mobile besturing. 
 
Verkrijgbaarheid
De MDA compact IV is vanaf deze week exclusief verkrijgbaar met een T-Mobile Relax abonnement. Wie het toestel via de webshop van T-Mobile aanschaft i.c.m. Relax 150 betaalt 2 jaar lang € 14,50 per maand en krijgt het toestel voor € 89,95. Dat betekent een online voordeel van 5 euro per maand. T-Mobile geeft er een bluetooth headset t.w.v. 70 euro bij cadeau. Vanaf begin augustus is het toestel ook te koop via de andere verkooppunten van T-Mobile.

Toestelwijzer 
Een dezer dagen is de MDA compact IV te vergelijken én in combinatie met het goedkoopste abonnement. te bestellen via de Toestelwijzer op Bellen.com. Raadpleeg de Belwijzer om alle gsm abonnementen te vergelijken.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie