Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile maakt prijzen nieuwe abonnementen bekend

door Jeanet Woldring

Vandaag heeft T-Mobile de prijzen voor de nieuwe abonnementen bekend gemaakt. Vanaf 13 mei kun je je abonnement zelf samenstellen op basis van eigen gebruik. Een abonnement zonder vaste belminuten of databundel is ook mogelijk. 

Verder onderscheidt T-Mobile zich door in alle nieuwe abonnementen een einde te maken aan onverwachte kosten voor mobiel internet in binnen- en buitenland. Daarnaast kunnen alle klanten onbeperkt sms’en, whatsappen en posten via een internetverbinding met lagere snelheid. De nieuwe abonnementen zijn ook beschikbaar voor ondernemers.

Internetbundels zijn er vanaf 10 euro (250 MB) tot 35 euro (5000 MB) per maand. Belbundels zijn er vanaf 9 euro (90 min) tot 24 euro (onbeperkt) per maand. De Sim only (zonder toestel) abonnementen zijn aanzienlijk goedkoper.

Wie alles zelf wil kiezen, kan in 4 stappen zijn eigen abonnement samenstellen: 
Vanaf 13 mei zijn alle T-Mobile (Sim only) abonnementen te vergelijken op Bellen.com.

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2013
Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie