Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile maakt prepaid goedkoper en sneller

door Jeanet Woldring

Half juli lanceert T-Mobile een geheel nieuw en verbeterd prepaid aanbod onder de naam PrePaid Voordeel. Hiermee krijgen klanten voor altijd 50% korting op bellen, sms’en en mobiel internet nadat ze voor 50 euro opgewaardeerd hebben. Daarnaast wordt de prijs van mobiel internet verlaagd en de snelheid verhoogd.

Hoewel de exacte tarieven nog niet bekend zijn, laat T-Mobile weten dat de prijzen van prepaid vergelijkbaar zullen worden met die van een abonnement. Prepaidbellers betalen nu standaard 36 cent per minuut, een sms'je kost 23 cent en internetten via dag-of maandbundels kan vanaf 99 cent per dag. Ter vergelijking: prijsvechters vragen zo'n 10 cent per minuut. Zie daarvoor onze TOP 5 Prepaid. 

Ook voor bestaande prepaidklanten
 
Bestaande PrePaid klanten van T-Mobile kunnen ook gebruikmaken van de nieuwe tarieven. Via sms of My T-Mobile kunnen zij eenvoudig overstappen naar T-Mobile PrePaid Voordeel. Alle voorgaande opwaarderingen tellen dan direct mee voor de 50% korting. Klanten kunnen op elk moment de status van een opwaardering via sms opvragen.
 
Snelheid mobiel internet verhoogd

T-Mobile gaat bovendien de snelheid van mobiel internet bij PrePaid Voordeel verhogen naar 3.6 Mbps. Bij de huidige prepaid internetbundels is de maximale internetsnelheid 384/64 Kbps. De basiskosten per MB worden ook sterk verlaagd. Meer informatie over het vernieuwde PrePaid aanbod van T-Mobile is vanaf 15 juli te vinden en te bestellen op Bellen.com.

Gepubliceerd: woensdag 3 juli 2013
Geactualiseerd: dinsdag 26 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie