Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile maakt mobiel internet sneller en goedkoper

door Jeanet Woldring 3 reacties

T-Mobile maakt mobiel surfen net zo gewoon als mobiel bellen. Op 1 september komt de operator met een compleet vernieuwd aanbod voor internet op je mobiel en mobiel breedband internet. Er komen diensten bij, tarieven gaan omlaag en snelheden gaan omhoog.  Naast de snelheidsverhogingen zijn de introductie van mobiele tv via de mobiele telefoon en de lancering van prepaid mobiel internet voor de laptop, de meest belangrijke veranderingen. Bovendien lanceert T-Mobile een voordelig instapabonnement om thuis én onderweg te kunnen internetten met de laptop.

Volgens marketing  directeur Bart Weijermars is het gebruik van verschillende vormen van mobiel internet het afgelopen halfjaar sterk gegroeid. Zowel zakelijke gebruikers als consumenten verkennen de mogelijkheden en zijn op zoek zijn naar een aanbod dat aansluit bij hun behoefte. T-Mobile speelt daarop in met het nieuwe abonnement Laptop Economy dat een aantrekkelijke instapoptie is voor consumenten en kleine zelfstandige ondernemers. Mensen die nergens aan vast willen zitten, zijn beter uit met de prepaid-datakaart
 
Mobiel internet op je laptop: ook prepaid 
Het nieuwe aanbod bestaat uit drie mobiel breedband abonnementen die geschikt zijn voor de laptop:  Laptop Economy, Laptop Business en Laptop Executive. Daarnaast introduceert T-Mobile op 8 september de mogelijkheid om prepaid te surfen met de laptop. Laptop PrePaid kost maximaal € 7,00 per dag. 

Laptop Economy is een nieuw instap abonnement waarmee abonnees voor 20 euro per maand thuis en onderweg gebruik kunnen maken van mobiel internet. Laptop Executive -60 euro per maand- is voor zakelijke gebruikers die altijd en overal de best beschikbare verbinding willen hebben. Dit abonnement is op dit moment het meest complete en voordelige prijsplan in de markt voor onbeperkt internet met een maximale up- en downloadsnelheid voor een vast bedrag per maand. (voor bestaande klanten blijven de abonnementen Internet Totaal en Internet Totaal Plus bestaan). Ter vergelijking: andere providers, zoals Hi en Vodafone, bieden geen echt onbeperkt mobiel internet aan tegen een vast bedrag per maand. KPN wel, maar daar kost een vergelijkbaar abonnement maar liefst 35 euro meer per maand! 
Tip: Vergelijk en vind het goedkoopste mobiel internetabonnement voor op je laptop
 
Mobiel internet op je mobiel: ook Mobile TV via 3G
De downloadsnelheid van het nieuwe basisabonnement web’n’walk Standard (voorheen Pocket Internet Totaal) stijgt naar 384 kb/s. Het vernieuwde web’n’walk Plus (voorheen Pocket Internet Totaal Plus) wordt versneld naar 1Mb/s en uitgebreid met de mogelijkheid om gratis TV op je mobiel te kijken. Een speciale telefoon is niet nodig; het grootste deel van de UMTS toestellen* is geschikt voor mobile TV. Klanten van T-Mobile web’n’walk Plus kunnen via hun mobiel kijken naar Nederland 1 en 3, RTL4, SBS6 en MTV Music.
Tip: Vergelijk en vind het goedkoopste mobiel internetabonnement m.b.v. de Belwijzer
* TOESTELWIJZER: vergelijk hier alle GSM toestellen op specificaties of bezoekerservaringen

Overzicht

Hieronder volgt een overzicht van het vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile:

Abonnement   Download snelheid  Upload snelheid  Bijzonderheden  Prijs p/mnd            
web’n’walk Standard   384 Kb/s  64 kb/s onbeperkt mobiel internet op mobiele tel. binnen Ned.   € 9,95
web’n’walk Plus  1 Mb/s  384 kb/s mobiel internet op mobiele tel. incl.TV: NL 1 en3, MTV, RTL4, SBS6. Na 2Gb is de snelheid 384/64 kb/s   €14, 95
Laptop Economy   1 Mb/s  384 kb/s Nieuw! Na 250 Mb is de snelheid 384/ 64 kb/s    € 19,95
Laptop Business  2 Mb/s  384 kb/s hogere snelheid, lagere prijs.
Na 1 Gb is de snelheid 384/64 kb/s 
 € 34,95
Laptop Executive   3,6 Mb/s  1,4 Mb/s  onbeperkt mobiel internet binnen Ned.   € 59,95
Laptop PrePaid  2 Mb/s  384 kb/s Nieuw! PrePaid mobiel internet voor max € 7,- per dag    € 1 per Mb
max  € 7,- pd

Zie: Video uitleg mobiel internetten op de laptop of GSM  
Mobiel internetten op laptop   
Mobiel internetten op GSM of PDA              

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (3)

Geplaatst door: GGK ()

En ondertussen halen ze Mobiel TV weg bij hun Orange klanten.Alle Orange Music klanten hebben een brief gekregen dat TV en muziek niet meer aangeboden wordt. Je kunt T-mobile bellen voor een passende aanbieding.Helaas schamen de T-Mobile medewerkers zich omdat ze geen passende aanbieding hebben om aan te bieden. Een vergelijkbaar abonnement bij TMobile is al gauw 15 euro duurder.

Geplaatst door: Alex Dias Teixeira ()

Er zit een prijs verschil van 45 cent. Volgens mij gaat het hierdoor niet automatisch.

Geplaatst door: janneke ()

>De downloadsnelheid van het nieuwe basisabonnement web’n’walk Standard (voorheen Pocket Internet Totaal) stijgt naar 384 kb/s.

Wat betekent dat voor huidige Pocket Internet Totaal klanten voor € 9,50 p/mnd? Krijgen zij automatisch de snelheidsverhoging? Of kunnen zij gratis overstappen naar het iets duurdere Standard?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie