Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile maakt belminuten en sms'jes onbeperkt houdbaar

door Jeanet Woldring

Belminuten en sms'jes zijn voortaan niet meer 'aan bederf onderhevig' bij het nieuwe T-Mobile Relax abonnement. De onbeperkte houdbaarheid is een van de grote voordelen in de wijzigingen van het mobiele aanbod van T-Mobile.

Met ingang van maandag 11 januari maakt T-Mobile het aanbod voor mobiel overzichtelijker en eenvoudiger. De voornaamste wijziging is de onbeperkte houdbaarheid van de belminuten en sms'jes. Met de invoering van het nieuwe abonnement is het dus niet erg als mensen een paar maanden niet zoveel verbruiken.* Die minuten en sms’jes blijven gewoon staan, en dat is uniek in de markt. Bij KPN en Vodafone is de houdbaarheid  slechts 1 of 2 maanden.

Onbeperkt houdbaar
De drie soorten abonnementen Flex, Relax en MyFaves worden samengevoegd tot één, onder de naam Relax. Hiermee kunt u bellen en sms’en uit één bundel en zijn minuten en sms’jes onbeperkt houdbaar. De afrekening is per seconde na de eerste minuut en niet per minuut, zoals  bijvoorbeeld bij KPN.

Voordeelbundels: abonnement op maat
Daarnaast is er de mogelijkheid om Voordeelbundels aan het basisabonnement toe te voegen waarmee bellen, sms’en, internetten of gebruik maken van internationale diensten voordeliger is. De Voordeelbundels zijn maandelijks aan en uit te zetten om zo het abonnement op de persoonlijke wensen en situatie af te stemmen.

Eenvoud en overzicht
Met deze introductie stopt T-Mobile met de verkoop van MyFaves, Flex en het oude Relax, waarmee T-Mobile haar aanbod van abonnementen stroomlijnt. Naast het nieuwe Relax biedt T-Mobile voor consumenten alleen nog een iPhone abonnement en Voordeelsim.

Relax op Bellen.com
Vanaf vandaag kunt u de tarieven en voorwaarden van  alle  T-Mobile Relax abonnementen vergelijken op Bellen.com.

*Lees: Nederlanders maken belbundel niet op

Gepubliceerd: maandag 11 januari 2010
Geactualiseerd: dinsdag 7 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie