Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile lanceert nieuw Android toestel: G2 Touch

door Jeanet Woldring

Volgende week introduceert T-Mobile een nieuw Android-toestel: de G2 Touch in het zwart.  Deze mobiel -exclusief voor T-Mobile- is nog geavanceerder dan de G1.

Zo beschikt het toestel over de laatste versie van Android 1.5 besturingssoftware, ontwikkeld door Google. Met de G2 heeft de gebruiker toegang tot meer dan 3000 applicaties die gratis beschikbaar zijn via Android Market. Opvallend aan het toestel is de mogelijkheid om het startscherm naar eigen smaak in te richten  met favoriete websites, spelletjes, foto’s en sociale netwerken van de gebruiker.

Andere functies zijn HSDPA met snelheden tot 7,2 Mbit/s, een geïntegreerde GPS-kompas en een 5.0 megapixel camera met autofocus. De T-Mobile G2 Touch ondersteunt naast Google Mail™ ook andere e-maildiensten als Microsoft® Exchange Server en POP/IMAP. Het heeft een intern geheugen van 512 MB. T-Mobile biedt de G2 Touch vanaf 1 augustus aan voor 0 euro in combinatie met een tweejarig Relax 150-abonnement inclusief web'n'walk standaard.

Hoewel de naam het doet vermoeden, is de G2 Touch niet de tweede mobiele telefoon met het Google Android besturingssysteem. Dat is de HTC Magic, exclusief voor Vodafone, die volledig door middel van het touchscreen bestuurd wordt. Behalve de kleur, is de HTC Hero (bruin of wit) exact hetzelfde toestel als de G2 Touch.

In dit filmpje dat Gizmodo op het Mobile World Congress in Barcelona heeft gemaakt, is duidelijk het verschil te zien tussen het tweede Android toestel en een iPhone.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie