Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile lanceert 4G voor thuisinternet

door Jeanet Woldring 2 reacties

4G-voor-thuis.jpgT-Mobile komt met 4G-abonnementen voor thuisinternet. Het is bedoeld voor huishoudens in buitengebieden waar geen of moeilijk een vaste internetverbinding verkrijgbaar is.

4G voor thuis waar vast internet niet voldoet

Bijna een jaar geleden startte T-Mobile met een pilot voor internet toegang thuis via het 4G netwerk. Geïnteresseerden konden zich toen aanmelden. Met behulp van feedback van deze gebruikers heeft de provider het aanbod nu in de markt gezet en is het landelijk beschikbaar.

Datalimiet

T-Mobile biedt drie abonnementsvormen waarbij niet de snelheid het tarief bepaalt, maar waar net als bij mobiele abonnementen een databundel gekozen moet worden. 4G voor Thuis met 25 GB data kost 30 euro per maand; voor de 50 GB bundel betaal je 40 euro per maand en de 100 GB bundel kost iedere maand 50 euro. Bij de laatste twee bundels kan 's nachts ombeperkt gedownload worden.

Voor het 4G-modem berekent T-Mobile eenmalig  99,95 euro. Het zet het signaal om in wifi. Je kunt er tot 32 apparaten tegelijkertijdtijd op aansluiten en het maakt direct verbinding met het internet via het 4G-netwerk van de provider.

Snelheid

De maximale snelheid ligt op 120 Mbps. Invloeden van buitenaf kunnen er voor zorgen dat die snelheid niet helemaal wordt gehaald. Bereik je je limiet, dan kun je bundels bijkopen. Deze zijn beschikbaar in 5 GB, 25 GB en 100 GB en kosten respectievelijk 10, 20 en 40 euro.

Maandelijks opzegbaar

Verder zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar en kan er ook gekozen worden voor meer/minder data, afhankelijk van waar op dat moment behoefte aan is. Volgens de provider komen de tarieven overeen met die voor vast internet van concurrenten als Ziggo, KPN en Vodafone. T-Mobile geeft per bundel een indicatie wat je er per week zoal mee kunt doen. De 100 GB bundel is voldoende om ongestoord te surfen, 7 uur per week HD video te kijken en elke dag twee uur te skypen. Daarnaast kun je 's nachts onbeperkt internetten. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Yvonne ()

Wij willen ook een internet verbinding in de straat wij wonen ook in een buiten gebied

Geplaatst door: marie-Jose Taks ()

Ik woon in een buitengebied waar geen internetkabel ligt. Ik moet dagelijks een uur internetten. Wat kunt U mij adviseren?
Ik wil geen vaste telefoonaansluiting. Maar internetten is noodzakelijk.
Vriendelijke groeten,

Marie-Jose Taks

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie