Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile komt met Toestelhulp

door Jeanet Woldring

Sinds gisteren heeft T-Mobile een Toestelhulp. Dit is een nieuw online hulpmiddel om klanten beter te kunnen helpen met hun toestelinstellingen.  

Volgens T-Mobile vragen klanten steeds vaker om inhoudelijke ondersteuning bij het instellen van een toestel. Dat komt door de grote toename van het gebruik van smartphones en datadiensten.
 
De Toestelhulp geeft informatie over de nieuwste mobiele telefoons en legt stap voor stap door middel van screenshots uit hoe een toestel ingesteld moet worden. De Toestelhulp is geschikt voor self-service door klanten via internet.

Zie ook: Toestelwijzer

Gepubliceerd: donderdag 15 juli 2010
Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie