Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile komt 26 juni met nieuwe iPhone

door Jeanet Woldring

T-Mobile laat vandaag weten de iPhone3G S op 26 juni te introduceren op de Nederlandse markt. Meer informatie over prijzen en tariefplannen volgt.

De nieuwe versie is twee keer zo snel als zijn voorganger.  Daarmee doelt het bedrijf behalve op de applicaties, ook op de snelheid van de mobiele dataverbinding. Het toestel ondersteunt HSDPA met een snelheid tot 7,2 mbps.

De nieuwe iPhone krijgt een camera met een resolutie van 3 megapixels en autozoom. Bovendien kan met de camera nu ook video worden opgenomen. De filmpjes kunnen op de telefoon worden bewerkt en rechtstreeks worden geupload naar bijvoorbeeld Youtube. De iPhone3G S is verder uitgerust met een digitaal kompas. 

Meer informatie over iPhone3G S kunt u vinden op www.apple.com/iphone.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie