Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile introduceert 4G-proefabonnement

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Nog geen klant bij T-Mobile en toch benieuwd wat het nieuwe 4G-netwerk jou te bieden heeft? De provider start een campagne waarbij je het netwerk een maand lang zelf kan testen. T-Mobile’s nieuwe 4G-netwerk heeft afgelopen week landelijke dekking bereikt. Om dit te vieren, geeft de provider alle huidige én nieuwe abonnees 4 GB data extra cadeau.

Campagne ‘ Test ons nu’

Met de actie ‘Test ons nu’ kunnen nieuwe klanten de eerste maand het netwerk van T-Mobile uitproberen. De provider wil dat klanten een weloverwogen keuze kunnen maken voor een telecomprovider met een goede dekking. Valt het nieuwe netwerk tegen, dan kun je na een maand overstappen. T-Mobile betaalt de aansluitkosten en het aanbetaalde bedrag voor de smartphone terug. Het abonnementsgeld wordt wel ingehouden. Het proefabonnement is vooralsnog een test die loopt tot het einde van 2015.

Landelijke 4G-dekking

De campagne is opgezet als promotie van het 4G-netwerk. Sinds 30 oktober heeft T-Mobile als derde provider landelijke dekking. 95 procent van de inwoners kan vanaf nu buitenshuis gebruik maken van 4G. Eind dit jaar moet dat 99 procent zijn. KPN en Vodafone hebben nu al een dekking van 99 procent en bij Tele2 is dit 91 procent.

Gratis 4 GB extra

In november ontvangen huidige én nieuwe abonnees eenmalig gratis 4 GB extra bovenop hun huidige databundel. De bundel is één maand geldig vanaf de dag van activatie. Nieuwe klanten die in november geactiveerd worden, ontvangen gratis eenmalig de 4 GB extra op het moment dat hun abonnement start. Met het gratis bundeltegoed worden klanten uitgedaagd om nog intensiever gebruik te maken van hun smartphone of tablet. 4 GB aan data komt neer op bijvoorbeeld 12 volledige films kijken, ongeveer 60 keer het album van je favoriete artiest beluisteren of 24 uur lang Skypen met familie of vrienden in het buitenland.

Overstappen op een ‘Stel Samen & Stel Bij’ abonnement?

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.