Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile herkent zich niet in berichtgeving prijsstijging

door Jeanet Woldring

T-Mobile zegt zich niet te herkennen in de berichtgeving over gestegen kosten voor mobiele telefonie. Aanleiding is een bericht  van het Centraal Bureau voor de Statistiek over de opvallend gestegen mobiele beltarieven.

Uit recente cijfers van het CBS bleek afgelopen vrijdag dat de tarieven voor mobiele telefonie in februari ten opzichte van januari met 3,9 procent zijn gestegen. Oorzaak zou zijn dat telefoonaanbieders het bellen per seconde hebben vervangen door afrekenen per minuut. Het Financieele Dagblad bericht vervolgens dat een gemiddelde beller 30% meer kwijt is aan zijn abonnement. 

T-Mobile laat vandaag via een persbericht weten dat het zich niet herkent in de berichtgeving van het CBS. Ook de publicatie van het Financieele Dagblad dat een gemiddelde beller 30% meer kwijt is aan zijn abonnement is volgens het bedrijf ongenuanceerd en tendentieus.

Volgens de operator wordt de hele telecomsector ten onrechte in een kwaad daglicht gezet. Het belbedrijf heeft begin dit jaar haar drie abonnementen teruggebracht tot één: het nieuwe Relax met onbeperkt houdbaar bel- en smstegoed als belangrijkste voordeel. T-Mobile is de enige provider in Nederland die dit aanbiedt. 

Bovendien rekent het belbedrijf af per seconde (na de eerste minuut). Daarnaast kent Relax de laagste buiten de bundeltarieven. Het betalen per minuut geldt bij T-Mobile alleen bij het Voordeel sim only abonnement.

Het scherpe aanbod van T-Mobile in vergelijking met KPN en Vodafone is recent ook bevestigd door onderzoek van Bellen.com: KPN, Vodafone en T-Mobile vergeleken.   
 

Gepubliceerd: dinsdag 9 maart 2010
Geactualiseerd: dinsdag 9 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie