Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile geeft gezinsleden tot 12,50 euro korting op Unlimited Go

door Jeanet Woldring 3 reacties

t-mobile.gifT-Mobile geeft klanten op hetzelfde adres maximaal 12,50 euro korting op het Unlimited-abonnement van 35 euro. Het nieuwe voordeelprogramma 'Alles onder 1 dak' gaat in op 29 januari en is voor mensen die een abonnement van twee jaar afsluiten, meldt de provider. 

'Unlimited' voordeel voor huishoudens

De korting is afhankelijk van het abonnement, maar ook van het aantal gezinsleden. Hoe meer gezinsleden, hoe hoger de korting kan oplopen. Bij de combinatie van 2 Unlimited-abonnementen op één adres kost het abonnement 28,50 euro per abonnement per maand, bij 3 abo's zakt de prijs naar 25 euro en bij 4 tot 6 bedraagt de prijs 22,50 euro per abonnement per maand. De provider wijst erop dat op de Nederlandse markt momenteel niet de mogelijkheid bestaat voordeel te behalen door meerdere mobiele abonnementen binnen één gezin te combineren. 

Alles-onder-1-dak_T-Mobile.jpg

Vrienden- en Samenkorting vervalt

De Vrienden-korting, waarbij klanten korting krijgen als mensen die zij kennen ook abonnee worden, komt hiermee te vervallen. Ook vervangt het de Samen-korting voor groepen klanten die daarmee vijf euro per maand korting krijgen. Bestaande klanten in Samen-groepen blijven de korting wel krijgen.

Combinatievoordeel

"Combinatievoordeel.jpgEr is op dit moment nog geen vast+mobielpakket met onbeperkt internet op de markt", aldus de provider. Wel biedt T-Mobile sinds oktober korting en gratis sportzenders bij de combinatie van vast en mobiel. Soortgelijke combinatievoordelen biedt KPN al een hele tijd. Je krijgt daarbij korting op mobiel, een verdubbeling van de mobiele databundel, gratis bellen binnen het huishouden en de keuze uit verschillende televisiepakketten. Sinds de fusie VodafoneZiggo is hun aanbod nagenoeg gelijk aan dat van KPN. Je kunt in de Belwijzer op Bellen.com zelf zien of én hoeveel combinatievoordeel het oplevert als je vast en mobiel afneemt bij dezelfde aanbieder. 

Onbeperkt mobiel én onbeperkt thuisinternet via 4G 

Het Unlimited-abonnement biedt een onbeperkt aantal belminuten en sms'jes voor 35 euro per maand. Voor mobiel internet geldt een grens van 5 GB per dag, waarna je kosteloos met een sms telkens met 1 GB kunt opwaarderen. Er komt vanaf 29 januari ook mobiel internet met een Fair Use Policy voor thuisgebruik met een maximumsnelheid van 25 Mbps. Dit abonnement kost eveneens 35 euro per maand en is bedoeld als alternatief voor huishoudens die last hebben van traag of instabiel internet via een vaste lijn.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (3)

Geplaatst door: Adrie ()

@Ina, ik weet niet waar je vandaan haalt dat Tele2 goedkoper is?? Bellen vanuit Nederland naar het buitenland,inbegrepen bij T-Mobile, bij Tele2 een forse toeslag, Europese bundel bij Tele2 8 GB, bij T-Mobile 10 Gb. Als ik alles bij elkaar optel is T-Mobile goedkoper! Voor mij althans

Geplaatst door: Ina ()

Met duurder worden bedoelde ik met T-mobile. Ze brengen het alsof het goedkoper wordt, maar dan moet je allemaal constructies aangaan waar je niet afkomt en dat zij dat mogen wijzigen.. zoals samen korting, die wordt afgeschaft voor nieuwe abonnementen en dat betekent dat het nog maximaal 2 jaar bestaat.. daarna zijn alle abo's vernieuwd of de oude abonnement betalen de volle nep.

Anyway.. t-mobile was een paar maanden goed bezig, maar ze hebben zich nu weer uit de markt geprijsd

Geplaatst door: Ina ()

Het wordt allemaal duurder..Wie gaat er nou 4 abonnementen op 1 adres nemen. Met z'n tweeën kan nog.. 28,50
Bij Tele2 heb je zonder onzin voor 25 euro al unlimited.
Robin mobile is helaas te langzaam om nog mee te dingen

Opmerking van de redactie op 23-01-2018
Het klopt niet dat mobiele abonnementen duurder worden. Integendeel, prijs per MB is bij prijsvechters als Simyo. Ben, Simpel en Youfone in een jaar tijd zelfs gehalveerd (bron Telecompaper).
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie