Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile geeft gezinsleden tot 12,50 euro korting op Unlimited Go

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

t-mobile.gifT-Mobile geeft klanten op hetzelfde adres maximaal 12,50 euro korting op het Unlimited-abonnement van 35 euro. Het nieuwe voordeelprogramma 'Alles onder 1 dak' gaat in op 29 januari en is voor mensen die een abonnement van twee jaar afsluiten, meldt de provider. 

'Unlimited' voordeel voor huishoudens

De korting is afhankelijk van het abonnement, maar ook van het aantal gezinsleden. Hoe meer gezinsleden, hoe hoger de korting kan oplopen. Bij de combinatie van 2 Unlimited-abonnementen op één adres kost het abonnement 28,50 euro per abonnement per maand, bij 3 abo's zakt de prijs naar 25 euro en bij 4 tot 6 bedraagt de prijs 22,50 euro per abonnement per maand. De provider wijst erop dat op de Nederlandse markt momenteel niet de mogelijkheid bestaat voordeel te behalen door meerdere mobiele abonnementen binnen één gezin te combineren. 

Alles-onder-1-dak_T-Mobile.jpg

Vrienden- en Samenkorting vervalt

De Vrienden-korting, waarbij klanten korting krijgen als mensen die zij kennen ook abonnee worden, komt hiermee te vervallen. Ook vervangt het de Samen-korting voor groepen klanten die daarmee vijf euro per maand korting krijgen. Bestaande klanten in Samen-groepen blijven de korting wel krijgen.

Combinatievoordeel

"Combinatievoordeel.jpgEr is op dit moment nog geen vast+mobielpakket met onbeperkt internet op de markt", aldus de provider. Wel biedt T-Mobile sinds oktober korting en gratis sportzenders bij de combinatie van vast en mobiel. Soortgelijke combinatievoordelen biedt KPN al een hele tijd. Je krijgt daarbij korting op mobiel, een verdubbeling van de mobiele databundel, gratis bellen binnen het huishouden en de keuze uit verschillende televisiepakketten. Sinds de fusie VodafoneZiggo is hun aanbod nagenoeg gelijk aan dat van KPN. Je kunt in de Belwijzer op Bellen.com zelf zien of én hoeveel combinatievoordeel het oplevert als je vast en mobiel afneemt bij dezelfde aanbieder. 

Onbeperkt mobiel én onbeperkt thuisinternet via 4G 

Het Unlimited-abonnement biedt een onbeperkt aantal belminuten en sms'jes voor 35 euro per maand. Voor mobiel internet geldt een grens van 5 GB per dag, waarna je kosteloos met een sms telkens met 1 GB kunt opwaarderen. Er komt vanaf 29 januari ook mobiel internet met een Fair Use Policy voor thuisgebruik met een maximumsnelheid van 25 Mbps. Dit abonnement kost eveneens 35 euro per maand en is bedoeld als alternatief voor huishoudens die last hebben van traag of instabiel internet via een vaste lijn.

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie