Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile en Sony Ericsson samen muziekdienst

door Jeanet Woldring

Gisteren werd in de T-Mobile winkel in Amsterdam een persconferentie door SonyEricsson en T-Mobile gehouden over PlayNow™ plus. Deze nieuwe dienst geeft de gebruiker direct toegang tot miljoenen tracks om te downloaden naar telefoon, waar en wanneer men dat maar wil.

PlayNow plus is vanaf 8 september exclusief bij T-Mobile verkrijgbaar in combinatie met de Sony Ericsson W995. Vanaf begin oktober wordt de service ook aangeboden met de Sony Ericsson Yari. T-Mobile biedt de nieuwe muziekdienst de eerste zes maanden gratis aan. Na die tijd kan je het abonnement op de muziekdienst verlengen voor € 9,95 per maand. PlayNow plus wordt aangeboden in combinatie met een 2-jarig abonnement Relax 150 inclusief web'n'walk.
===
Dankzij de samenwerking krijgen gebruikers bij aankoop van een nieuwe Sony Ericsson W995 in combinatie met T-Mobile relax 150 maar liefst 1000 gratis muzieknummers op hun mobieltje. Deze nummers zijn de op dat moment populairste liedjes van de PlayNow service, die op de geheugenkaart van de telefoon zullen staan.

Vanaf oktober zal PlayNow ook voor de Sony Ericsson Yari beschikbaar zijn. De dienst is de eerste zes maanden gratis. Daarna kunnen klanten het abonnement verlengen voor € 9,95 per maand. PlayNow™ plus wordt aangeboden in combinatie met een 2-jarig abonnement Relax 150 inclusief web’n’walk.

Meer dan muziek downloaden
PlayNow is meer dan alleen muziek downloaden. Met de dienst  kunnen abonnees elkaar muziektips geven of de laatste nieuwtjes uit de muziekwereld lezen. Door middel van een eigen profiel kunnen gebruikers andere muziekliefhebbers vinden en hun muzieksmaak delen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie