Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-mobile en Samsung in project Marco Borsato

T-Mobile en Samsung worden samen partner in ‘Wit Licht’, een nieuw project van Marco Borsato. Het project omvat het nieuwe studio album, de komende concertenreeks van Marco Borsato en de speelfilm ‘Wit Licht’ waarin Marco de hoofdrol vertolkt. 

Telecombedrijf T-Mobile en mobieltjesmaker Samsung zullen gezamenlijk invulling geven aan het partnership. Zo willen zij samen ondermeer zogenaamde 'Wit Licht pakketten' op de markt brengen waarbij Marco Borsato een belangrijke rol zal spelen. Samsung kan hiermee aan haar doelgroep een onderscheidend pakket aanbieden.

Door de overname van Orange Nederland heeft T-Mobile in één klap bijna 5 miljoen klanten in Nederland en is daarmee één van de top drie communicatiebedrijven van Nederland aldus Henny van der Heiden van T-Mobile. Het lijkt hem daarom niet meer dan logisch om juist Nederlandse projecten te ondersteunen.

Het project ‘Wit Licht’
Wit Licht kent zijn aftrap met het nieuwe studioalbum van Marco Borsato. Het nieuwe album, wat uitgebracht wordt door Universal Music, zal de titel “Wit Licht” meekrijgen. In oktober zal een serie concerten plaatsvinden in het Gelredome te Arnhem. Deze concertreeks zal dezelfde titel dragen als de CD: “Wit Licht”. De kaartverkoop voor de concerten start op zaterdag 24 mei aanstaande.

Marco Borsato werkt momenteel aan een spannende speelfilm ‘Wit Licht’, waarin hij de hoofdrol van Eduard Zuiderwijk vertolkt. De thematiek van de door Jean van de Velde geregisseerde film vormde de inspiratie voor het aankomende album. Hoewel het album ook “Wit Licht” heet, is dit geen soundtrack. De film zal in december zijn première beleven en te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

TOESTELWIJZER vergelijk alle mobieltjes of gratis toestellen met goedkoopste abonnement

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie