Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-mobile en Samsung met 'Wit Licht' telefoonpakketten

Fans kunnen Marco Borsato project op de voet volgen met ’Wit Licht’ telefoonpakketten. Vanaf vrijdag 9 mei zijn in heel Nederland de unieke ‘Wit Licht’ telefoonpakketten van T-Mobile en Samsung verkrijgbaar.

Met de telefoons wordt het voor fans van Marco Borsato mogelijk om zijn grootse ‘Wit Licht’ entertainment project ook mobiel te ervaren. De ‘Wit Licht’ pakketten bestaan onder andere uit special edition telefoons met Marco Borsato muziek, clips en beelden. Verder maakt het studioalbum deel uit van de pakketten en krijgen fans de mogelijkheid om exclusief ‘Wit Licht’ materiaal te downloaden.

'Door onze pakketten is ‘Wit Licht’ straks ook via de mobiele telefoon te volgen. Zo kunnen fans het project van dichtbij meemaken’, aldus directeur Henny van der Heiden van T-Mobile in Nederland.

‘De ‘Wit Licht’ pakketten bestaan onder andere uit Special Edition telefoons van Samsung die uitblinken in het weergeven van video en muziek. Marco Borsato is zelf betrokken geweest bij de selectie. 'Marco is zeer tevreden met niet alleen het kwaliteitsniveau waarop hij zijn clips en muziek op deze toestellen kan afspelen, maar ook dat de toestellen voor dagelijks gebruik alle mogelijkheden hebben’, aldus Erwin van der Valk van Samsung Electronics Benelux.

‘Wit Licht’ telefoonpakketten
De ‘Wit Licht’ telefoonpakketten zijn er in drie varianten. Er zijn twee prepaidpakketten die bestaan uit een Special Edition Samsung B300 of Samsung J700. In de pakketten bevindt zich een speciale ‘Wit Licht’ credit card met de handtekening van Marco Borsato. De unieke code op deze credit card maakt het mogelijk voor fans om het hele jaar ‘Wit Licht’ ringtones, wallpapers en andere ‘Wit Licht’ content te downloaden via www.witlicht-mobile.nl

Daarnaast is er een postpaidpakket met de Special Edition Samsung G600 (zie Demo). Fans krijgen bij dit pakket een SD-kaart met de videoclips van alle nummer één hits van Marco Borsato. Deze SD-kaart is online te bestellen na aankoop van het pakket. Het postpaidpakket is exclusief verkrijgbaar in de T-Mobile Shops.

Zie ook: 20-3-2008 T-Mobile en Samsung samen in project Marco Borsato

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie