Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile breidt MyFaves uit naar prepaid

door Jeanet Woldring

T-mobile breidt haar MyFaves-dienst uit naar prepaidklanten en stopt met PrePaid After3. Met MyFaves PrePaid kunnen prepaidbellers met 50 procent korting bellen en sms'en naar vijf favoriete contacten. Dat betekent dat een belletje naar een 'Fave' 17,5 cent per minuut kost en een smsje 11,5 cent.

Hiermee is T-Mobile niet het goedkoopst voor mensen die geen maandelijkse abonnementskosten willen. Lowcall en Tele2 Champion hanteren tarieven van 14 cent per minuut en 7 cent per sms. En bij Simyo kun je naar iedereen bellen en sms'en voor 10 cent per minuut/bericht.

MyFaves abonnement en prepaid 

De introductie van MyFaves PrePaid volgt op het abonnement MyFaves dat T-Mobile eerder dit jaar introduceerde. Momenteel zou ongeveer de helft van de nieuwe klanten van T-Mobile voor prepaidbellen kiezen. Naar eigen zeggen is T-Mobile de eerste provider in Nederland die een dergelijk prijsplan voor prepaid introduceert. Bellen met een 'Fave' kost 17,5 cent per minuut en het sturen van een sms'je kost 11,5 cent. De MyFaves-nummers kunnen vast of mobiel zijn en zijn maandelijks aan te passen. 

Drie prepaidtariefplannen 
T-Mobile biedt nu de keuze uit drie prepaidtariefplannen: 24/7, MyFaves en Standaard. Bij aankoop van een prepaidkaart belt men automatisch tegen het standaardtarief, d.w.z. 35 cent per minuut naar vast en mobiel en 23 cent per sms. Er wordt afgerekend per seconde, zonder starttarief, maar met een minimum van 1 minuut. Voorheen had T-Mobile ook PrePaid After3 met daltarieven vanaf 3 uur 's middags. Dit tariefplan is per 1 september vervallen en geldt alleen nog voor bestaande klanten.

Raadpleeg de BELWIJZER en vind het goedkoopste gsm abonnement, prepaid of sim only

Zie ook: Tariefvergelijking prepaid  abonnementen  sim only

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie