Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile biedt gratis snelheidsverhoging aan klanten die vast en mobiel combineren

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

T-Mobile geeft klanten die vast internet combineren met een mobiel abonnement, meer data, extra tv-zenders en sneller vast internet. Daarmee gaat het de concurrentiestrijd aan met KPN en VodafoneZiggo. Benieuwd welk voordeel jij kunt krijgen? 

t-mobile-klantvoordeel12-6-2018.PNG

T-Mobile Klantvoordeel

Het gaat om T-Mobile Klantvoordeel, een nieuw combinatie-aanbod van mobiele en vaste diensten, dat per 12 juni ingaat. Combineer je een mobiel abonnement met een Thuis abonnement van T-Mobile dan ontvang je daarmee een korting die kan oplopen tot € 12,50 per mobiel abonnement per maand, extra mobiele data en keuzekorting op tv zenderpakketten. T-Mobile biedt als enige aanbieder ook een gratis snelheidsverhoging voor vast internet. 

Keuzevrijheid

Zo krijgt de consument eindelijk echte keuzevrijheid buiten de twee marktleiders KPN en VodafoneZiggo, zegt T-Mobile in haar persbericht. 'Steeds meer huishoudens in Nederland combineren vaste en mobiele diensten bij dezelfde aanbieder, omdat zij daarvoor een korting of ander voordeel ontvangen. De gecombineerde markt wordt echter gedomineerd door twee grote spelers, waardoor de keuze voor de consument beperkt is.' 

Hogere internetsnelheid voor de vaste internetaansluiting

Naar eigen zeggen is Klantvoordeel een kortingsprogramma dat anders is dan dat van andere aanbieders. Alleen bij T-Mobile combineer je een Unlimited mobiel abonnement met vast internet en eventueel televisie en bellen. Van het groeiende aantal Unlimited klanten, zegt 78% nog steeds vast internet te gebruiken om apparaten in huis met internet te verbinden. Het verschil in snelheid is echter groot. Daarom biedt T-Mobile met Klantvoordeel zonder extra kosten een hogere internetsnelheid voor de vaste internetaansluiting. 

Meer snelheid, meer TV keuze, meer data, meer korting

T-Mobile had al opties voor klanten die vast en mobiel combineren. Zo geeft de telecomprovider sinds 29 januari gezinsleden tot 12,50 euro korting op Unlimited Go. Combineer je je mobiele T-Mobile abonnement(en) met jouw T-Mobile Thuis abonnement op één adres? Dan krijg je vanaf 12 juni meer voordeel dan voorheen. Let op! De extra korting geldt alleen voor mobiele abonnementen afgesloten of verlengd vanaf 29 januari 2018.

Lagere kosten 

Met Klantvoordeel wil de provider onbeperkt mobiel internet bereikbaar maken voor een nog grotere groep consumenten en daarnaast nu ook de mogelijkheid bieden dit te combineren met vaste diensten. Volgens Tisha van Lammeren resulteert dat voor veel van hun klanten in lagere kosten. "Met Klantvoordeel streven we ernaar om onze klanten de beste deal in de markt aan te bieden. Om het ook op die schaal op te kunnen nemen tegen het duopolie op de markt is schaalgrootte nodig en betere toegang tot vaste netwerken. Daarin is de voorgenomen fusie met Tele2 een belangrijke stap."

Saillant detail is dat juist vandaag het nieuws naar buiten kwam dat de Europese Commissie onderzoek doet naar de voorgenomen fusie. De vrees is namelijk dat de fusie leidt tot hogere prijzen, minder keus en minder innovatie voor Nederlandse klanten... 

Vergelijk alle aanbieders

Van Lammeren gunt elke consument de keuzevrijheid om het beste aanbod tegen de meest aantrekkelijke prijs te kunnen afnemen. "Ik daag iedereen uit om de aanbieders te vergelijken en de beste keuze te maken.” Ga jij de uitdaging aan? Vergelijk dan alle aanbieders op Bellen.com, Internetten.nl of Totaalwijzer.nl en maak de beste keuze. Uiteraard nemen we (vanaf morgen) alle combi-deals mee.

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie