Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile beloont trouwe zakelijke klanten

door Jeanet Woldring

T-Mobile beloont trouwe zakelijke klanten door ze elk halfjaar dat ze klant zijn één procent extra korting te geven op hun verbruikskosten.

Met het nieuwe Zakelijk Optimaal abonnement wil T-Mobile tegemoet komen aan de behoefte aan een eenvoudig prijsplan dat qua korting ook rekening houdt met kleine bedrijven. Het abonnement is geschikt voor bedrijven met 5 of meerdere werknemers en kent een drietal kortingsopties. De kortingen zijn erop gericht om loyale klanten te belonen.

De eerste kortingsoptie betreft het aantal aansluitingen. Hoe meer aansluitingen, hoe lager de abonnementskosten. De tweede kortingsoptie is hoe hoger de gemiddelde gebruikskosten, inclusief bellen in het buitenland, hoe hoger de korting. De laatste kortingsoptie is iedere zes maanden een extra loyaliteitskorting van 1 procent op de gebruikskosten tot maximaal 6 procent.

Bij Zakelijk Optimaal bedragen de maandelijkse abonnementskosten € 12,50 euro per maand. Het prijsplan gaat uit van twee tarieven voor bellen binnen Nederland, € 0,08  per minuut voor bellen naar vaste nummers en voicemail, en € 0,14 euro per minuut voor bellen naar mobiele nummers en sms. Daarnaast kunnen diverse modules worden afgesloten om het abonnement nog meer op maat te maken, zoals voor een vast bedrag bellen naar collega's onderling of onbeperkt bellen naar alle T-Mobile nummers.

Bovendien is een aantal services standaard inbegrepen. De vervangservice, Duo Sim, de online beheertool en de verzamelfactuur zijn daar voorbeelden van.

Zie ook: Belwijzer Mobiel 

 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie