Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile: 5GB cloud opslagruimte gratis

door Jeanet Woldring

Klanten van T-Mobile krijgen vanaf 9 september gratis de beschikking over 5GB opslagruimte in de Cloud. Met deze dienst kunnen klanten altijd en overal bestanden opslaan, bekijken en delen. Naast de gratis basisversie komt er een betaalde opslag variant beschikbaar.

Wie niet genoeg heeft aan 5GB opslagruimte , kan kiezen voor de betaalde variant met 25GB, 50GB of 100GB voor respectievelijk 3 euro, 6 euro en 9 euro per maand. Hiermee kunnen klanten tot tien apparaten aansluiten.

Altijd en overal beschikbaarT-Mobile wil de voordelen van mobiel internet voor zoveel mogelijk consumenten en ondernemers beschikbaar maken en komt daarom met de cloud-opslagdienst. Hiermee kunnen klanten altijd en overal bestanden opslaan, bekijken en delen. Volgens de provider is het gebruik van T-Mobile Cloud veilig en voldoet het aan de hoogste Nederlandse privacystandaarden.

Voordelen T-Mobile Cloud
Naar eigen zeggen biedt T-Mobile Cloud veel voordelen ten opzichte van concurrerende cloud producten, zoals het kunnen delen van mappen en bestanden, ook met familie, vrienden en relaties die geen T-Mobile klant zijn. Daarnaast kunnen klanten bestanden openen op verschillende apparaten van verschillende merken. Daarbij kunnen ze gebruik maken van een browser of  van apps.
 
Vanaf 9 september beschikbaar
T-Mobile Cloud is vanaf 9 september beschikbaar voor consumenten en ZZP-ers. Bij de introductie  zijn er apps voor iPhone en Android beschikbaar. Apps voor andere apparaten volgen binnenkort.

Gepubliceerd: maandag 26 augustus 2013
Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie