Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile: 4G-proefabonnement wordt standaard

door Els Werkman

4G-proefabonnementIn november 2015 startte T-Mobile een test met een 4G-proefabonnement. De bedoeling was potentiële T-Mobile-klanten een maand te laten ervaren wat het 4G-netwerk te bieden heeft. Aanleiding was de landelijke 4G dekking eind oktober 2015. De testmaand wordt vanaf nu standaard. Ben je niet tevreden over het mobiele netwerk, dan kun je weer overstappen en zit je niet vast aan een 1- of 2-jarig abonnement.

Campagne ‘ Test ons nu’

De proef, met de naam ‘Test ons nu’ is zo succesvol gebleken dat T-Mobile besloten heeft die testmaand nu als standaard in te zetten. Je kunt daarom vanaf nu een maand lang kijken of het bevalt. En dat kan heel praktisch zijn als je twijfelt over het bereik op bepaalde locaties. Ben je niet tevreden, dan kun je zonder probleem weer vertrekken, inclusief nummerbehoud. Je zit dus nog niet meteen vast aan een contract van 1 of 2 jaar, je betaalt wel de kosten voor het gebruik en het abonnement tijdens de testmaand. Heb je een abonnement met toestel gekozen, dan zul je het toestel moeten inleveren.

Netwerk

De campagne is in eerste instantie opgezet ter promotie van het nieuwe 4G-netwerk. Sinds 30 oktober 2015 heeft T-Mobile als derde provider landelijke dekking. T-Mobile zal niet per ongeluk gekozen hebben voor deze mogelijkheid, want in het kielzog van KPN en Vodafone kreeg het 3G-netwerk van T-Mobile vaak de slechtste reviews van gebruikers. Omdat T-Mobile overtuigd is van de kwaliteit van haar netwerk(en) biedt ze nu deze test-mogeliijkheid standaard aan bij klanten die van plan zijn een contract af te sluiten. En het zal ook geen toeval zijn dat vandaag bekend werd gemaakt dat T-Mobile het beste uit een onafhankelijke netwerktest is gekomen. 

Overstappen op een ‘Stel Samen & Stel Bij’ abonnement?

Els Werkman

Sitemanager Telecom
Els Werkman
Ik ben Els. Sinds 2008 werk ik voor de Bencom Group. Mijn specialisme is telecommunicatie, vandaar dat je mijn naam ziet terugkomen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken. Sinds 2018 ben ik Wft-gediplomeerd Adviseur Zorgverzekeringen zodat ik jou deskundig mag adviseren.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie