Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile: 4G-proefabonnement wordt standaard

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

4G-proefabonnementIn november 2015 startte T-Mobile een test met een 4G-proefabonnement. De bedoeling was potentiële T-Mobile-klanten een maand te laten ervaren wat het 4G-netwerk te bieden heeft. Aanleiding was de landelijke 4G dekking eind oktober 2015. De testmaand wordt vanaf nu standaard. Ben je niet tevreden over het mobiele netwerk, dan kun je weer overstappen en zit je niet vast aan een 1- of 2-jarig abonnement.

Campagne ‘ Test ons nu’

De proef, met de naam ‘Test ons nu’ is zo succesvol gebleken dat T-Mobile besloten heeft die testmaand nu als standaard in te zetten. Je kunt daarom vanaf nu een maand lang kijken of het bevalt. En dat kan heel praktisch zijn als je twijfelt over het bereik op bepaalde locaties. Ben je niet tevreden, dan kun je zonder probleem weer vertrekken, inclusief nummerbehoud. Je zit dus nog niet meteen vast aan een contract van 1 of 2 jaar, je betaalt wel de kosten voor het gebruik en het abonnement tijdens de testmaand. Heb je een abonnement met toestel gekozen, dan zul je het toestel moeten inleveren.

Netwerk

De campagne is in eerste instantie opgezet ter promotie van het nieuwe 4G-netwerk. Sinds 30 oktober 2015 heeft T-Mobile als derde provider landelijke dekking. T-Mobile zal niet per ongeluk gekozen hebben voor deze mogelijkheid, want in het kielzog van KPN en Vodafone kreeg het 3G-netwerk van T-Mobile vaak de slechtste reviews van gebruikers. Omdat T-Mobile overtuigd is van de kwaliteit van haar netwerk(en) biedt ze nu deze test-mogeliijkheid standaard aan bij klanten die van plan zijn een contract af te sluiten. En het zal ook geen toeval zijn dat vandaag bekend werd gemaakt dat T-Mobile het beste uit een onafhankelijke netwerktest is gekomen. 

Overstappen op een ‘Stel Samen & Stel Bij’ abonnement?

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie