Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Supersnel mobiel internet betaalbaar met de G502

Sony Ericsson kondigt de lancering van de G502 aan, waarmee je supersnel op internet kunt surfen en bestanden kunt downloaden. Deze telefoon is volgens de fabrikant betaalbaar voor het grote publiek.

De Sony Ericsson G502 zal qua specificaties veel lijken op de Sony Ericsson K660i. De candybar heeft een redelijk groot 262.000 kleurenscherm waarop het internet goed te bekijken is. 

Het toestel wordt door Eric Rikken van Sony Ericsson Benelux als volgt omschreven: “De G502 combineert een klassiek uiterlijk met verschillende, eigentijdse features op het gebied van mobiel internet. De verbetering ten opzichte van voorgaande telefoons zit hem in het gebruik van HSDPA, die het mogelijk maakt supersnel over het internet te surfen. Dit maakt het een aantrekkelijke telefoon voor mensen die de controle willen houden over hun drukke zakelijke en prive leven.” 

Een set-up wizard helpt je je e-mail account instellen zodat je in een paar stappen direct toegang hebt tot je eigen inbox. De G502 uitgerust met de laatste versie van Google Maps for Mobile. Hiermee kun je satellietkaarten van een hoge kwaliteit bekijken en kun je eenvoudig restaurants, hotels of parkeergarage's vinden. Door het toestel te verbinden met de GPS Enabler HGE-100 is er contact mogelijk met GPS.

De G502 is een UMTS/HSDPA 2100 en GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900 telefoon, verkrijgbaar in de kleuren Champagne Black en Brilliant Hazel en leverbaar tegen het einde van het tweede kwartaal van 2008.

Zie voor alle specificaties de Toestelwijzer 

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie