Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Stuntactie iPhone 5 bij heropening Vodafone winkels

door Jeanet Woldring

Een gratis iPhone 5 met Vodafone Red abonnement voor 32 euro per maand in plaats van 64 euro per maand. Deze spectaculaire openingsactie geldt in meerdere steden, telkens wanneer er een Belcompany winkel wordt omgebouwd naar een Vodafone-winkel. De korting geldt gedurende de looptijd van het tweejarig contract. Je zult er waarschijnlijk wel voor de in de rij moeten staan.

Stuntactie
Vodafone is bezig om de bestaande Belcompany-winkels om te bouwen naar Vodafone-winkels. Elke heropening, die in de komende maanden in een kleine twintig steden plaatsvindt, wordt gevierd met bovengenoemde iPhone 5 stuntactie. Voor de liefhebbers hieronder een handig overzichtje gemaakt door forumbezoekers van Tweakers.

StormloopHet schijnt dat er afgelopen week lange wachtrijen stonden bij de heropening van een winkel in Utrecht. Op hetzelfde moment konden klanten terecht bij een heropening in Maarssen. Deze week zijn Den Haag en Capelle aan de beurt. 

De aanbieding geldt voor nieuwe abonnementen en verlengen. Omzetten van een bestaand Vodafone-abonnement naar een Red-abonnement kan ook, maar kost eenmalig 50 euro.
 

Gepubliceerd: maandag 29 april 2013
Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie