Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Stressloos streamen bij Vodafone abonnementen

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Streamen-zonder-stress.jpgVodafone biedt de eerste 3 maanden onbeperkt data bij zijn nieuwe abonnementen. De provider doet dat omdat het voor veel mensen lastig in te schatten is hoeveel MB’s ze gaan gebruiken. Daarnaast krijgen klanten meer flexibiliteit bij het samenstellen van hun abonnement. De vernieuwde abonnementen bieden grote databundels voor dezelfde prijs als de huidige abonnementen en zijn verkrijgbaar vanaf 4 april 2016.  

Eerste 3 maanden onbeperkt data

De dag nadat T-Mobile bekendmaakte standaard een 4G-testmaand aan te bieden komt Vodafone met drie maanden onbeperkt internet. Pas daarna kies je voor een databundel, op die manier weet je beter wat bij je past. De nieuwe Vodafone-abonnementen heten Start, Smart, Red en Black (nieuw). De vernieuwde abonnementen bieden grote databundels voor dezelfde prijs als de huidige abonnementen. Zo krijgt Red Super voor 36 euro 12 GB data, terwijl dat nu 7 GB is tegen dezelfde prijs. 

Flexibel qua bundelkeuze en toestel

Volgens de provider bieden de abonnementen veel flexibiliteit als het gaat om bundelkeuze en toestel. Zo kun je binnen de verschillende abonnementsvarianten elke maand gratis je databundel naar boven en beneden bijstellen. Vanaf Smart krijgen klanten standaard de eerste 3 maanden onbeperkt data. Klanten die kiezen voor een sim only omdat hun oude toestel bijvoorbeeld nog werkt, kunnen later alsnog besluiten een toestel erbij te nemen. Het toestel mag in alle gevallen ineens of in termijnen betaald worden, zonder extra kosten. 

Groot, groter, grootst

Vodafone Black is een nieuw abonnement. Voor de meest mobile savvy klanten, aldus de provider. Het heeft een grote databundel voor binnen- én buitenland (respectievelijk 25 GB en 2 GB), onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en 43 voordeellanden en standaard extra’s zoals Napster en TV Anywhere. Dit abonnement gaat 89 euro per maand kosten, een abonnement voor de mobiele veelvraat dus. Inderdaad, je las het goed, 25 GB! Tele2 was de aanvoerder met een 24 GB abonnement (geen buitenland, maar slechts 36 euro per maand). Vodafone neemt nu het stokje over met deze enorme bundel. KPN heeft vooralsnog het nakijken, haar grootste bundel is 10 GB per maand. 

Bij Smart, Red en Black krijgen klanten extra data en tv-themapakketten als ze hun mobiele abonnement combineren met Vodafone Thuis. Alle varianten maken gebruik van het 4G-netwerk zonder snelheidsbeperkingen, onbeperkt sms’en, gratis 24/7 support van de klantenservice in Nederland én het buitenland en het gebruik van de apps My Vodafone en Vodafone Wallet. 
 
Alle details van de nieuwe Vodafone-abonnementen zijn te vinden in onderstaand overzicht.

Vodafone-Start-Smart-Red-Black.jpg

Klik op de afbeelding voor een volledige versie

Geactualiseerd: woensdag 16 maart 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie