Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Storing T-Mobile opgelost

door Jeanet Woldring

De netwerkproblemen van T-Mobile in het buitenland zijn opgelost. Dit laat de provider vanmiddag om kwart voor zes weten. T-Mobile is erin geslaagd om de verbindingen met alle landen te herstellen waardoor klanten buiten Nederland in principe weer normaal kunnen bellen, sms’en en internetten.

T-Mobile blijft de stabiliteit van het netwerk in de gaten houden. Wie nog geen bereik heeft, wordt geadviseerd om het toestel uit en aan te zetten.

Het bedrijf biedt alle klanten die hinder hebben ondervonden excuses aan voor het ongemak. Na het weekend is op hun website meer informatie te vinden over een vergoedingsregeling.

Gepubliceerd: vrijdag 9 augustus 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie