Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Storing bij Tringg en Kruidvat Mobiel (voorbij)

door Jeanet Woldring

Tringg en Kruidvat Mobiel hebben een storing op het netwerk voor mobiel bellen. In het forum van Bellen.com staan reacties dat het netwerk onbereikbaar is. Een bulk sms mailing naar klanten zou de oorzaak zijn. Volgens een bericht op de website van Tringg wordt de dienstverlening 'morgen' hersteld, maar een datum wordt niet genoemd.* Kruidvat Mobiel doet geen mededelingen op haar site.

Bij Tringg komen vaker klachten voor over het niet of te laat aankomen van sms berichten. Nu wordt dus gemeld dat klanten mogelijk niet kunnen bellen, sms'en of data gebruiken. Tringg en Kruidvat Mobiel zitten beiden op het KPN netwerk.


Nog steeds de goedkoopste?
Kruidvat Mobiel, sinds eind maart op de Nederlandse prepaidmarkt, heeft dinsdag 6 juli haar tarieven aangepast. Ondanks de ongebruikelijke en vreemde tariefstructuur meent de aanbieder nog steeds de goedkoopste prepaidtarieven van Nederland te hebben. 

Dit geldt echter alleen voor de eerste minuut waarvoor Kruidvat 10 cent vraagt, gelijk aan dat van KPN's dochter Simyo. Elke volgende minuut kost echter 14 cent en dat is een cent meer dan concurrent Aldi Talk. 

Tringg staat nog altijd op de eerste plaats in de TOP 5 Sim Only met een minuuttarief van 2,4 cent.

* Update 8 juli: Tringg heeft laten weten dat de storing inmiddels is opgelost. 
 

Gepubliceerd: woensdag 7 juli 2010
Geactualiseerd: dinsdag 19 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie