Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stem op Bellen.com en win een Wii of camera!

door Jeanet Woldring

Wordt Bellen.com Beste Website of Populairste Website van het Jaar in de categorie ISP & Telecom? Dat ligt mede aan u! Nog één week te gaan voor de stembussen van de Website van het Jaar verkiezing worden gesloten. Tot 8 december 10 uur kan er nog gestemd worden! Zal Bellen.com volgende week tussen de winnaars vermeld staan?

Om straks als winnaar voor de award voor Beste Website  te kunnen worden geaccepteerd is het van belang dat er minimaal 3000 stemmen op Bellen.com zijn uitgebracht. Zit uw stem er al bij

Met de Website van het Jaar verkiezing wordt iedereen een eerlijke kans geboden. Dit doet de organisatie van Onlineawards door dieper te gaan dan alleen het aantal stemmen te tellen. Gevraagd wordt aan de kiezers om hun waardering uit te spreken over de content, de navigatie en het design van de genomineerde.

De site met het hoogste gemiddeld aantal sterren zal worden uitgeroepen tot “Website van het Jaar” in een bepaalde categorie. De website met het hoogste aantal stemmen wordt Populairste Website van het Jaar.

Website van het jaar? Stem op ons & win een Wii of een camera! Alvast bedankt!

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie