Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Standaard 4G bij Tele2 mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Tele2 biedt vanaf vandaag standaard 4G wanneer je een mobiel internetabonnement bestelt. Zonder extra kosten wordt dan een 4G-ready simkaart geleverd. Om op 4G-snelheid te kunnen surfen, moet je wel over een geschikte smartphone beschikken die 4G ondersteunt. Is dat niet het geval, dan maak je gewoon gebruik van het 3G netwerk.

4G-snelheid
Naar eigen zeggen betekent 4G van Tele2 "razendsnel en zeer stabiel mobiel internet. Met een 4G-toestel en voldoende dekking zijn nu al snelheden tot 150Mb/s mogelijk. De gemiddelde snelheid op het Tele2-netwerk ligt tussen de 20Mb/s en 30Mb/s. Daarbij krijgt iedereen altijd de maximale beschikbare snelheid”

- Gemiddeld download tussen de 20 Mb/s en 30 Mb/s
- Maximaal te halen download = 150 Mb/s
- Gemiddeld upload tussen de 10 Mb/s en 15 Mb/s
- Maximaal te halen upload = 50 Mb/s

Net als bij de andere providers tonen wij op Bellen.com  de maximaal te halen internetsnelheden.

Geactualiseerd: dinsdag 11 augustus 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.