Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Speciaal kinderabonnement voor 7 euro bij Tele2

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

Een mobiel abonnement voor je zoon of dochter? Tele2 biedt een abonnement speciaal voor kinderen. Het Kids 1GB abonnement kost 7 euro per maand bij een duur van 12 maanden en eenmalig 15 euro aansluitkosten. Hoe werkt het?

Bundelinhoudkinderabonnementsmartphone-002.png

Het abonnement bestaat uit 1GB en onbeperkt bellen naar 3 nummers voor 7 euro per maand. Het is beschikbaar voor kinderen van elke leeftijd. Is de internetbundel op dan stopt het automatisch. Het kind kan kosten buiten de bundel maken, maar Tele2 heeft een maximum van 10 euro ingesteld. Ouders ontvangen een melding als dit bereikt is. Het abonnement komt op de naam van de ouder te staan, daarom kunnen ouders zelf het verbruik via de Tele2 app in de gaten houden. Voor kinderen zijn de drie ingestelde telefoonnummers altijd bereikbaar. Ouders kunnen maximaal één keer maand wijzigingen aanbrengen in de drie telefoonnummers.

Buitenbundelkosten

Er kan ook gebeld worden naar andere Nederlandse telefoonnummers, dit kost 15 eurocent per minuut. Er geldt een maximum van 10 euro aan buitenbundelkosten. Is dat bedrag bereikt, dan ontvangt de ouder een melding per sms en worden alle diensten geblokkeerd. Dat betekent dat het kind helemaal niet meer kan internetten, bellen en/of sms’en. Ook niet de drie nummers die hij of zij normaal onbeperkt kan bellen. Het is nog wel mogelijk om gebeld te worden en om sms’jes te ontvangen. Het is voor ouders mogelijk om meer aspecten in- of uit te schakelen. Standaard staat gebruik in het buitenland uit en is bellen naar het buitenland niet mogelijk. 

Verbruik controleren in de app

Het verbruik van het kind kan door ouders bijgehouden worden in de Tele2-app. Het kan geïnstalleerd worden op beide toestellen, maar wel met het risico dat als de app op het toestel van het kind staat er ook extra bundels gekocht kunnen worden door het kind.

Meer mobiele abonnementen voor kinderen vergelijken?

Naast het speciale kinderabonnement van Tele2 zijn er ook providers die werken met een waarschuwingsbericht of een speeddrop. Wij hebben alle mogelijkheden van mobiele telefoonabonnementen voor kinderen op een rijtje gezet. Welke opties zijn er allemaal? 

Geactualiseerd: vrijdag 2 november 2018

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie