Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

SonyEricsson komt met nieuwe topmodellen

Sony Ericsson introduceert drie nieuwe modellen mobiele telefoons: S700, K700 en Z500 ( de laatste alleen voor de Amerikaanse markt) .  Dit heeft de fabrikant van mobiele telefoons gisteren bekendgemaakt.

Sinds het uitbrengen van de T610 in Europa en de SO505i in Japan is de joint-venture van Sony en Ericsson winstgevend, zo schrijft ZDnet. De T610 zou in Europa inmiddels  een marktaandeel van 25 procent onder de camera-telefoons hebben en won de ‘Best Phone Award’ van de GSM Association.

ZDnet vervolgt: 'op die succesformule borduurt het bedrijf voort met de introductie van de K700 en de S700. Het eerste model, de K700, wordt halverwege dit jaar geintroduceerd en mag gezien worden als de opvolger van de T610/T630 serie.'

De K700 heeft een intern geheugen van 32 Mb, een digitale vga-camera met 4x digitale zoom en flits, een geïntegreerde radio en een MP-3 player. Verder heeft het toestel bluetooth en infrarood en zijn 3D spelletjes mogelijk door de aanwezigheid van een 'Java Game-engine'. Naast foto's kan men ook videobeelden bekijken.

De S700, het nieuwste topmodel dat eind dit jaar op de markt komt, kan niet opengeklapt, maar opengedraaid worden. Door de fabrikant 'swivel-opening design' genoemd. Het bestaat eigenlijk uit twee apparaten: een fotocamera en een telefoon. Dichtgeklapt doet het toestel eerder aan een camera dan aan een mobieltje denken. Het model is voorzien van een 1,3 megapixel camera en 2,3 inch tft-scherm dat 262.000 kleuren weer kan geven. Foto’s of videofilmpjes kunnen opgeslagen worden op een Memorystick-Duo kaartje. De S700 heeft niet bepaald een handig formaat: 107,5 mm x 49 mm x 24,5 mm. Dat is de tol die betaald moet worden voor de camera met draaimechanisme! 

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie