Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Vergelijk en kies de beste deal

Sony presenteert de Xperia XZ Premium

door Marit Veldkamp Leestijd: 2 minuten

Sony xperia premium.jpgTijdens het World Mobile Congress in Barcelona heeft Sony vier nieuwe varianten van de Xperia aangekondigd, waaronder de Xperia XZ Premium. Met dit toestel is het mogelijk om te filmen met 960 frames per seconde, wat zorgt voor minder schokkend beeld.

Xperia XZ Premium

SonyXperia_XZ_Premium.jpg

Een 4K scherm van 5,5 inch met HDR Technologie, dat is een van de nieuwe features van de Xperia XZ Premium. De HDR-technologie zorgt ervoor dat kleuren natuurgetrouwer overkomen. Daarnaast is het mogelijk slow-motionvideo’s te maken. Dit kan door de verhoogde filmsnelheid van 960 frames per seconde waardoor je filmpjes langzamer afspeelt zonder dat je schokkend beeld krijgt. Normaalgesproken ligt deze snelheid op 240 frames. Met de 19 megapixel camera kun je mooie foto’s maken. Ook aan selfies is gedacht, want aan de voorzijde zit een 13 megapixel camera. Kopers voor het toestel van 749 euro moet nog even geduld hebben, het toestel is waarschijnlijk pas deze zomer verkrijgbaar. 

Andere toestellen

Ook de Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra en Xperia XZs zijn gepresenteerd tijdens het WMC. De XZs heeft ook de mogelijkheid om slow-motionvideo’s te maken, en is met een prijs van 649 euro iets goedkoper dan de Premium. Het toestel is vanaf 13 maart te koop en alleen bij T-Mobile.

De XA1 en XA1 Ultra hebben beiden een 23 megapixel camera. De verkoopprijzen van deze toestellen zijn nog onbekend, evenals de introductiedatum. 

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.