Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Smart Platinum 7: 1e virtualreality-smartphone van Vodafone

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vodafone Smart Platinum 7-achterkant.jpgVodafone Smart Platinum7.jpgVodafone introduceert vandaag de Smart Platinum 7, de eerste virtualreality-smartphone van de provider. De telefoon ondersteunt 4G+ en heeft een eigen VR-headset. 

VR virtualreality-headset

De Smart VR virtualreality-headset, speciaal gemaakt voor de Smart Platinum 7, moet je er als los accessoire bijkopen. Het toestel heeft een dun frame van glas en aluminium, een 2K amoled-scherm, een 16 megapixel hoofdcamera en een 8 megapixel selfiecamera. Beide camera's hebben een flitser en een knop om de camera sneller op te starten.  

Elegant ontwerp

“Bij het ontwerpen van de Vodafone Smart Platinum 7 lag onze focus vooral op elegantie”, zegt Daniel Schubert, hoofdontwerper bij Vodafone. “Het toestel is zeer dun, minder dan 7 millimeter, en heeft zeer sterk Gorillaglas op de voor- en achterkant. De aluminium body is van dezelfde kwaliteit die onder andere wordt gebruikt voor vliegtuigen.”

Verdere specificaties

De Vodafone Smart Platinum 7 is verder voorzien van een Octa-core-processor ondersteund door 3 GB werkgeheugen. Het toestel heeft 32 Gigabyte opslaggeheugen dat met een SD-kaart kan worden uitgebreid tot 128 GB. Volgens de provider hoeft de smartphone niet iedere dag -maar om de 2 dagen- aan de oplader vanwege een batterij van 3.000 milliampère per uur (mAh). Met de Quick Charge-optie kan de telefoon binnen 30 minuten volledig worden opgeladen. Aan de achterkant bevindt zich een vingerafdruksensor en aan de voorzijde horizontale stereospeakers.

Het allereerste Vodafone-toestel, de Vodafone 710, werd bijna 10 jaar geleden geïntroduceerd. Tegenwoordig bestaat het scala toestellen van Vodafone uit 3G- en 4G-smartphones, tablets, mobiele dataproducten en breedbandrouters. 

Prijs

De Smart Platinum 7 is bij Vodafone los te koop voor 399 euro. De Vodafone Smart VR headset moet je er los bijkopen voor 29,95 euro. De VR-apps zijn te verkrijgen via de Google Play Store.

Geactualiseerd: woensdag 28 september 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie