Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Simyo wijzigt abonnementen: grotere internetbundels voor een lagere prijs

door Marit Veldkamp Leestijd: 3 minuten

simyo.gifSimyo heeft de prijzen van de sim only abonnementen flink verlaagd en heeft daarnaast grotere internetbundels geïntroduceerd. Kon je eerst nog kiezen voor maximaal 8 GB, nu kun je kiezen voor 15 GB. Welke wijzigingen zijn er nog meer?

Doe Je Ding Deals

De dochter van KPN heeft een behoorlijke aanpassing in de abonnementen doorgevoerd en introduceert de 'Doe Je Ding Deals' t/m 31 mei. Met de Doe Je Ding Deals kun je kiezen uit grotere bundels. In plaats van 1, 2, 4 en 8 GB biedt Simyo tijdelijk Sim Only internetbundels aan van 1, 3, 6, 10 én 15 GB. Ook zijn er andere belbundels. In plaats van 100 minuten, 300 minuten of onbeperkt bellen, kan je nu tijdelijk kiezen uit 200 minuten of onbeperkt bellen.

De grootste bundel met onbeperkt min/sms en 8 GB kostte 27 euro per maand. Nu kost het grootste abonnement met onbeperkt min/sms en 15 GB slechts 20 euro per maand. Ook de prijzen van andere bundels zijn omlaag gegaan. Zie hieronder de wijzigingen in een overzicht:

simyo-doe-je-ding-deals20-2-2020.PNG

Grotere bundels aantrekkelijk geprijsd

Vooral de grotere bundels 10 GB en 15 GB zijn aantrekkelijk geprijsd. 15 GB in combinatie met onbeperkt bellen en sms'en staat op een derde plek in onze Sim only vergelijker bij een internetverbruik van tussen de 11 GB en 15 GB. 

De Doe Je Ding Deals zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Stap je tijdens de actieperiode over naar Simyo? Dan kun je meteen de grotere, goedkopere bundels uitkiezen voor je Sim only abonnement. Heb je al Sim Only van Simyo? Dan kun je elke maand je bundels gratis naar boven en beneden aanpassen. Tijdens de actieperiode van de Doe Je Ding Deals kun je dan kiezen uit de grotere, goedkopere Sim only internetbundels. De bundelwijziging gaat dan de volgende maand in. 

Wat gebeurt er na 31 mei 2020?

Je kunt tot 31 mei 2020 overstappen op een van de internetbundels van de Doe Je Ding Deals. Ook daarna kun je blijven profiteren van meer data voor een lagere prijs. Verander je namelijk niets aan je bundels, dan hou je gewoon de internetbundel die je nam tijdens de Doe Je Ding Deals.

Over Simyo

Simyo maakt gebruik van het KPN-netwerk waarbij ze een maximale snelheid van 256 Mbps kunnen halen en waarbij gemiddeld 20 Mbps wordt behaald. Het voordeel van Simyo is dat je maandelijks naar een hogere of lagere bundel kunt overstappen. Naast jaarabonnementen bieden ze ook maandabonnementen aan voor een euro per bundel per maand meer. Heb je thuis internet van KPN? Dan kun je profiteren van Simyo Compleet, waarmee de inhoud van je bundels gratis verdubbeld wordt. Met de grootste Doe Je Ding Deals-bundel heb je dan voor € 13 een  internetbundel van 30 GB.

Geactualiseerd: donderdag 20 februari 2020

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie