Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simyo past bundelprijzen aan per 2 november

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Sim only provider Simyo gaat vanaf 2 november haar tarieven voor bel-, sms- en databundels aanpassen. Kleine belbundels worden duurder, terwijl de grootste databundels goedkoper worden. Daarnaast krijgen trouwe bellers met een jaarabonnement er gratis MB’s bij. De nieuwe prijzen gelden alleen voor klanten die hun bundels wisselen.

Nieuwe bundelprijzen jaarabonnementen

De goedkoopste bel- en sms bundels gaan elk één euro in prijs omhoog. Dit geldt voor de bel- en smsbundels met 100, 200 en 300 belminuten of smsberichten. De twee grootste bel- en smsbundels wijzigen niet in prijs.

Bij databundels verandert er in de goedkoopste bundels niets. De bundels van 200 en 500 MB blijven gelijk. De grotere databundels van 1000, 2000 en 4000 MB gaan vanaf 2 november één euro in prijs omlaag.

In de praktijk betekent dit dat klanten met een kleine bel-, sms- en databundel vanaf 2 november meer gaan betalen. Klanten met een grote bel- en smsbundel gecombineerd met een kleine databundel blijven onderaan de streep vanaf 2 november hetzelfde maandbedrag betalen en klanten die zowel een grote bel-, sms- en databundel hebben, zijn vanaf 2 november iets goedkoper uit. 

Tenzij je niets doet, want dan houden de bundels dezelfde prijs. Dat komt omdat je bij Simyo 'zelf de baas bent' en de bundels niet door de provider worden aangepast. Je kunt dit zelf doen. Wanneer je je bundels niet aanpast, blijft alles zoals het is.

Beloning voor klanten die verlengen

Naast de prijswijziging gaat Simyo ook meer inzetten op klantbehoud. Bestaande klanten die na afloop van hun jaarabonnement kiezen voor een abonnementsverlenging met één jaar krijgen gedurende hun hele contractsperiode 50 procent extra data cadeau bovenop hun normale databundel. Deze zijn per 13 oktober ingegaan.


Lees meer over de tariefswijziging en nieuwe bundels op het Simyo forum
 

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.