Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Simyo nu ook met mobiel internet

door Jeanet Woldring 2 reacties

Sinds 1 december kunnen Simyo bellers gebruik maken van internet op de mobiele telefoon. De tarieven zijn volgens de KPN dochter net zo laag en transparant als de tarieven voor bellen en sms'en: € 0,10 per 100 Kb of 1 euro per dag.

Voor de eerste 1 Mb betalen klanten 1 euro. Zij kunnen daarna vrij internetten tot 10 Mb per dag. En de echte fanatieke internetters betalen daarna weer € 0,10 per 100 Kb. Internet op de mobiel wordt in Nederland steeds vaker als basisdienst gezien. Recent onderzoek wees uit dat in circa één op de zes huishoudens in Nederland één of meer gezinsleden inmiddels internetten via de mobiel. Simyo is in Duitsland, België en Spanje al langer succesvol met het aanbieden van internet op de mobiele telefoon.

Wat kost internet op uw mobiel?
Simyo rekent het gebruik van Mobiel Internet per dag, men betaalt per kB: voor de eerste 1 Mb betaalt men € 1,- en daarna kan men vrij internetten tot aan 10 Mb. Wie minder dan 1 Mb gebruikt, betaalt 10 cent per 100 Kb. Wie meer dan 10 Mb gebruikt, betaalt 10 cent per 100 Kb (vanaf de 10 Mb).

Wat kunt u met 1 Mb?
Met 1 MB kan men ongeveer 50 webpagina's bezoeken of 125 e-mails verzenden.

Raadpleeg de Belwijzer op Bellen.com voor berekening van bel- en datakosten 

Zie ook: Wat is Mobiel Internetten?

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: fred ()

Moet ook zeggen dat het er niet echt duidelijk op staat, maar klik op de link nieuws onderaan en het komt er uit.

Gr Fred

Geplaatst door: jan ()

ik kan er niets op de site van simyo over vinden ?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie