Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simyo-klanten kunnen bundel verhogen en verlagen via app

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Sim only provider Simyo heeft zijn app vernieuwd waardoor het voor klanten mogelijk is om via de app hun abonnement tussentijds aan te passen. Bundels kunnen zowel worden verhoogd als verlaagd, ook verder dan je basisbundel. Tot dusver konden wijzigingen in de bundel alleen via de desktop worden doorgevoerd. De vernieuwde Mijn Simyo-app is vanaf vandaag gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOS en Android. 

Simyo is met de geüpdatete app de eerste en enige Nederlandse provider die klanten de mogelijkheid biedtom via hun mobiel maandelijks bundels te verhogen én te verlagen. Bij Hi, het jongerenmerk van KPN is dit eveneens mogelijk, maar mag je niet verder verlagen dan je basisbundel. Dat mag wel bij Simyo.

Met de nieuwe app kunnen Simyo klanten ook onderweg al hun telecomzaken regelen; ze hebben niet alleen te allen tijde inzicht in kosten en verbruik, ze kunnen nu ook, één keer per factuurmaand, hun bundels gratis aanpassen aan hun eigen verbruik.

Simyo is een sim only voordeelprovider die gebruik maakt van het KPN netwerk. Bij Simyo kunnen klanten al hun telecomzaken - aanmelden, opzeggen, bundels verhogen en verlagen - online regelen. Momenteel is Simyo na Youfone de voordeligste provider voor een gemiddeld belprofiel (130 min-25 sms-410 MB per maand). In de TOP 5 goedkoopste sim only abonnementen staat Simyo op de tweede plek.

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.