Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Simyo en Samsung Galaxy S7 Edge populair

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

Consumenten zijn het meest tevreden over provider Simyo en de smartphone Samsung Galaxy S7 Edge. Dit blijkt uit de WoM-score van Telecompaper. KPN en T-Mobile behalen de tweede en derde positie van meest aanbevolen providers. De iPhone SE is de op een na populairste smartphone.

Ruim 7500 Nederlanders hebben van mei tot en met oktober 2016 hun mening gegeven in het Telecompaper Consumer Panel over hun mobiele aanbieder.
Hieruit blijkt dat 74 procent van alle klanten van Simyo de provider zou aanbevelen. De score van Simyo is met vijf punten gestegen ten opzichte van een half jaar geleden. De provider staat al langere tijd op de eerste positie in de WoM-score lijst.

Waar zijn Simyo-klanten tevreden over?

  • 60 procent geeft aan zeer tevreden te zijn over de tarieven van Simyo
  • 44 procent van diezelfde groep geeft aan de provider aan te bevelen vanwege de kwaliteit van de verbinding en het bereik
  • 34 procent noemt de betrouwbaarheid van Simyo als belangrijkste reden om de provider aan te bevelen.

Top3 womscore.jpg

KPN en T-Mobile staan op de tweede en derde positie in de ranking van meest aanbevolen providers. Beide providers zien hun score stijgen ten opzichte van een half jaar geleden. 

Samsung Galaxy S7 Edge wint

De Samsung Galaxy S7 Edge staat met 92 procent bovenaan de ranking van smartphones die het meest worden aanbevolen door Nederlanders. Daarmee stoot het concurrent Apple van de eerste plek. Verschillende toestellen van Apple werden de afgelopen jaren aanbevolen. De Apple iPhone SE staat nu op de tweede plek en de Samsung Galaxy Note 4 op plek drie.

Top3 telefoons womscore.jpg

Geactualiseerd: donderdag 24 november 2016

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie