Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simyo biedt nu ook telefoons aan bij abonnementen

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Budgetprovider Simyo biedt vanaf 1 februari ook telefoons aan bij abonnementen. De KPN-dochter was tot nu toe een sim only en prepaid aanbieder.simyo-biedt-nu-ook-telefoons-1-2-2022.PNG

'Simyo beweegt met je mee'

Simyo zegt dat te doen, omdat klanten behoefte zouden hebben aan een telefoon bij hun abonnement. Simyo begint met een aanbod van toestellen van Apple, Samsung, Motorola en OPPO. Naast nieuwe modellen kun je er ook refurbished telefoons krijgen in combinatie met abonnementen van de virtuele provider. De telefoons kunnen in één keer worden betaald, gedeeltelijk of gespreid over twee jaar.

Beste mobiele provider

De virtuele provider maakt gebruik van het netwerk van KPN. Simyo is door de Consumentenbond al 25x uitgeroepen als beste mobiele provider.

Geactualiseerd: dinsdag 8 februari 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie