Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simyo biedt gratis sneller 4G-internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Simyo heeft de maximumsnelheid voor het 4G-netwerk verhoogd. Hoewel de gemiddelde snelheid gelijk blijft met 20 Mbps, stijgt de maximale snelheid voor mobiel internetten naar 150 Mbps. Gebruikers met een 4G Flex bundel krijgen gratis de beschikking over de hogere internetsnelheid.

Gratis verhoging

Het 4G-internet van Simyo is zes keer zo snel geworden. Ondanks de snelheidsverhoging blijven de tarieven voor de Flex 4G bundel van Simyo ongewijzigd. Simyo biedt sinds februari 4G aan voor klanten, die alleen te gebruiken is als je een Flex bundel hebt. Maandelijks is de bundel aan en uit te zetten en deze kost 5 euro extra per maand. De sim only provider maakt gebruik van het netwerk van KPN. Dit netwerk heeft, net als Vodafone, landelijke dekking.

Volgens Simyo ligt de gemiddelde downloadsnelheid voor 4G nog steeds op 20 Mbps. De verhoogde maximumsnelheid kan alleen gehaald worden onder ideale omstandigheden, bijvoorbeeld als het netwerk niet teveel wordt gebruikt. In een drukbezocht voetbalstadion wordt de snelheid waarschijnlijk niet gehaald. Ook moet je een smartphone hebben die geschikt is voor het snelle netwerk.

Geactualiseerd: vrijdag 16 juni 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.