Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Simyo biedt e-SIM nu ook voor Android

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

simyo-e-sim.PNGSimyo biedt nu ook  eSIM op Android-telefoons.  De KPN-dochter ondersteunde het sinds eind februari alleen op iPhones. Simyo ondersteunt onder meer de Motorola razr en Samsung Galaxy S20.

Digitale simkaart

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt, kun je gebruikmaken van deze functie. Dankzij eSIM heb je ruimte voor een extra simkaart, zodat je makkelijk kunt schakelen tussen je privé- en werknummer. En in het buitenland kun je bijvoorbeeld een lokale simkaart gebruiken.

Abonnees en prepaidgebruikers

ESIM werkt voor bestaande en nieuwe klanten en voor abonnees en prepaidgebruikers. Het omzetten van een fysieke simkaart naar een eSIM werkt via de Mijn Simyo-app. Nieuwe prepaidklanten moeten eerst nog een fysieke simkaart kopen, en kunnen daarna zonder meerprijs overstappen op eSIM.

Welke Android-telefoons?

Ondersteunde telefoons zijn de Samsung Galaxy FoldGalaxy Z Flip, de S20-serie, Motorola razr en recente Google Pixel-modellen.

Op de consumentenmarkt zijn T-Mobile en Simyo de eerste twee providers die eSIM ondersteunen. 

Geactualiseerd: maandag 18 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie