Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Simpel vernieuwt Sim Only bundels

door Jeanet Woldring

Simpel introduceert op 5 april een compleet nieuw sim only aanbod. Met onder meer onbeperkt bellen voor 30 euro en een kleine belbundel met 50 minuten voor 2,50 per maand. Bellen naar het buitenland is nu goedkoper en nummerbehoud helemaal gratis. Wat is gelijk gebleven? Geen kredietcheck, belplafond, zelf je bundel samenstellen, alleen 2-jarige sim only’s.

Onbeperkt bellen, gratis nummerbehoud
De telecomprovider noemt het combineren van grote en kleine bundels tegen zeer voordelige tarieven uniek. Daarnaast zorgt het belplafond ervoor dat de klant altijd controle heeft over zijn telefoonkosten. Verder worden onder meer onbeperkt bellen, verhoogde datasnelheden, voordelig naar het buitenland bellen en gratis nummerbehoud als belangrijkste kenmerken van de nieuwe bundels genoemd.

Huidige Sim only bundels (tot 5-4-2013) Nieuwe sim only bundels (v.a.5-4-2013)

De nieuwe bundels zijn terug te vinden in de Tariefvergelijking Sim Only op Bellen.com. 

Gepubliceerd: woensdag 3 april 2013
Geactualiseerd: dinsdag 19 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie