Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Simpel komt met Kingsize Deals

door Jeanet Woldring 1 reactie Leestijd: 2 minuten

Simpel-Kingsizedeals.jpgSim only aanbieder Simpel voert de komende tijd een reclamecampagne met ‘Kingsize Deals’. Dit zijn abonnementen met belminuten, sms berichten en veel data voor relatief lage maandbedragen. De Kingsize Deal met 125 belminuten, 1000 sms en 2 GB data staat bovenaan in onze Top 5 goedkoopste Sim only abonnementen voor de gemiddelde gebruiker.

Goedkoopste Sim only abonnement

Na de succesvolle 'Belrevolutie' campagne en de 'Verdubbeldagen' komt Simpel nu met een nieuwe actie waarin zogenaamde 'Kingsize Deals' centraal staan. Hieronder vallen de abonnementen met 125 belminuten, 1000 sms berichten en 2 GB data voor 7,50 euro per maand en het abonnement met onbeperkt bellen, 1000 sms berichten en 5 GB data voor 10 euro per maand. Beide sim only's hebben een looptijd van 2 jaar. Wie er liever 1 jaar aan vast wil zitten, betaalt respectievelijk 10 en 12,50 euro.

Onbeperkt bellen goedkoper

Simpel werkt met vooraf samengestelde abonnementen met daarin een bepaalde hoeveelheid belminuten, sms berichten en data. Bij alle abonnementen is 125 belminuten standaard. Je kunt er een onbeperkt bellen bundel bij afsluiten. Daar betaalde je eerst 5 euro per maand voor, nu kost dit nog 2,50 euro. Verder zit bij alle abonnementen standaard een bundel van 1000 sms berichten. Daarnaast heb je de keuze uit een databundel van 500 MB, 2 GB, 5 GB of 10 GB.

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (1)

Geplaatst door: A.bakker ()

Alles leuk en aardig .maar waarom is internet van simpel zo vreselijk traag en waarom is de ontvangst van internet en telefoon zo slecht

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie