Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Simpel komt met Kingsize Deals

door Jeanet Woldring 4 reacties

Simpel-Kingsizedeals.jpgSim only aanbieder Simpel voert de komende tijd een reclamecampagne met ‘Kingsize Deals’. Dit zijn abonnementen met belminuten, sms berichten en veel data voor relatief lage maandbedragen. De Kingsize Deal met 125 belminuten, 1000 sms en 2 GB data staat bovenaan in onze Top 5 goedkoopste Sim only abonnementen voor de gemiddelde gebruiker.

Goedkoopste Sim only abonnement

Na de succesvolle 'Belrevolutie' campagne en de 'Verdubbeldagen' komt Simpel nu met een nieuwe actie waarin zogenaamde 'Kingsize Deals' centraal staan. Hieronder vallen de abonnementen met 125 belminuten, 1000 sms berichten en 2 GB data voor 7,50 euro per maand en het abonnement met onbeperkt bellen, 1000 sms berichten en 5 GB data voor 10 euro per maand. Beide sim only's hebben een looptijd van 2 jaar. Wie er liever 1 jaar aan vast wil zitten, betaalt respectievelijk 10 en 12,50 euro.

Onbeperkt bellen goedkoper

Simpel werkt met vooraf samengestelde abonnementen met daarin een bepaalde hoeveelheid belminuten, sms berichten en data. Bij alle abonnementen is 125 belminuten standaard. Je kunt er een onbeperkt bellen bundel bij afsluiten. Daar betaalde je eerst 5 euro per maand voor, nu kost dit nog 2,50 euro. Verder zit bij alle abonnementen standaard een bundel van 1000 sms berichten. Daarnaast heb je de keuze uit een databundel van 500 MB, 2 GB, 5 GB of 10 GB.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (4)

Geplaatst door: A.bakker ()

Alles leuk en aardig .maar waarom is internet van simpel zo vreselijk traag en waarom is de ontvangst van internet en telefoon zo slecht

Geplaatst door: Reinders ()

Mijn huidige abonnement loopt in aug 2018 af .
Kan ik dan toch gebruik maken van de aanbieding 5gb en onbeperkt bellen voor €10.- Zo ja onder welke condities?

Opmerking van de redactie op 26-02-2018
Beste Reinders,

Je zult moeten wachten tot het moment dat je mag overstappen. Daarnaast gelden de aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten. Je kunt het beste contact opnemen met Simpel om te kijken wel verlengaanbod ze je tegen die tijd (wanneer je in de overstapperiode zit) kunnen doen.
Geplaatst door: Ro ()

Geen !

Geplaatst door: Anneke ()

Waar zit dat addertje onder het gras bij de Kingsize deals van Simpel. € 10,- p/m : 5 gb internet, onbeperkt bellen en 1000 sms'jes. Bij andere providers kost een abonnement met onbeperkt bellen al gauw € 30,- Wat is het verschil en hoe kan dit?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie