Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Simpel grote winnaar Website van het Jaar verkiezing

door Margot Meendering Leestijd: 2 minuten

Telecomprovider Simpel is verkozen tot dé 'Website van het Jaar 2020'. De provider won de prijs voor de beste en populairste telecomwebsite van 2020. Daarnaast is de site uitgeroepen tot Overall winnaar van de verkiezing. De Consumentenbond heeft Simpel eerder deze maand ook uitgeroepen tot beste mobiele provider.

simpelsherlock.PNG

Website van het jaar

De website van het jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs voor websites in Nederland. Het Nederlands publiek kon stemmen in 39 categorieën. Websites worden beoordeeld op verschillende beoordelingscriteria. In iedere categorie zijn twee prijzen te winnen: Beste en Populairste Website van het Jaar. De 'Beste Website' is de site met de hoogste score op navigatie, inhoud, ontwerp en aanbevelingsintentie. De 'Populairste Website' is de site met de meeste publieksstemmen. Simpel heeft in de categorie Telecom beide prijzen gewonnen. 

Gaslicht.com populairste vergelijker

Ook Bencom’s eigen Gaslicht.com is in de prijzen gevallen. De energievergelijkingssite sleepte voor de tweede keer de titel ‘Populairste website van het jaar’ in de wacht. Dit is de prijs voor het hoogste aantal stemmen. Gaslicht.com deed met 12 andere websites mee in de categorie ‘Vergelijking’ en stootte de Consumentenbond hiermee van de troon. 

persberichtvisualwvhj-2020.png

Geactualiseerd: vrijdag 27 november 2020

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie