Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Simpel grote winnaar Website van het Jaar verkiezing

door Margot Meendering

Telecomprovider Simpel is verkozen tot dé 'Website van het Jaar 2020'. De provider won de prijs voor de beste en populairste telecomwebsite van 2020. Daarnaast is de site uitgeroepen tot Overall winnaar van de verkiezing. De Consumentenbond heeft Simpel eerder deze maand ook uitgeroepen tot beste mobiele provider.

simpelsherlock.PNG

Website van het jaar

De website van het jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs voor websites in Nederland. Het Nederlands publiek kon stemmen in 39 categorieën. Websites worden beoordeeld op verschillende beoordelingscriteria. In iedere categorie zijn twee prijzen te winnen: Beste en Populairste Website van het Jaar. De 'Beste Website' is de site met de hoogste score op navigatie, inhoud, ontwerp en aanbevelingsintentie. De 'Populairste Website' is de site met de meeste publieksstemmen. Simpel heeft in de categorie Telecom beide prijzen gewonnen. 

Gaslicht.com populairste vergelijker

Ook Bencom’s eigen Gaslicht.com is in de prijzen gevallen. De energievergelijkingssite sleepte voor de tweede keer de titel ‘Populairste website van het jaar’ in de wacht. Dit is de prijs voor het hoogste aantal stemmen. Gaslicht.com deed met 12 andere websites mee in de categorie ‘Vergelijking’ en stootte de Consumentenbond hiermee van de troon. 

persberichtvisualwvhj-2020.png

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie