Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Simpel Eurokrakers: 5 GB en onbeperkt bellen voor 1 euro

door Jeanet Woldring 2 reacties Leestijd: 2 minuten

eurokrakers-simpel.PNGSim only aanbieder Simpel lanceert de komende tijd een reclamecampagne met ‘Eurokrakers’. “Alle abonnementen de eerste 6 maanden voor maar 1 euro per maand". De Eurokraker met 5 GB internet, onbeperkt bellen en 500 sms'jes stond daardoor bovenaan in onze Top 5 goedkoopste Sim only abonnementen voor de gemiddelde gebruiker. Helaas was dat van korte duur. Op 8 mei zijn de jaarcontracten € 2,50 per maand duurder geworden...

Het abonnement voor € 10 per maand geldt in combinatie met contractduur van 2 jaar. Kies je voor een contractduur van 1 jaar dan is de prijs € 15 per maand. Tijdens de Eurokrakers-actie betaal je de eerste 6 maanden slechts € 1 per maand.

Goedkoopste Sim only abonnement

Na eerdere succesvolle acties komt Simpel nu met een nieuwe actie waarbij alle Sim only abonnementen het eerste halfjaar slechts 1 euro kosten. Zodoende staat Simpel op plek 1 en 2*  in de TOP 5 goedkoopste Sim only abonnementen op Bellen.com. 
Update 2 mei: 10 GB + 100 min kost geen 12,50 per maand zoals gisteren door Simpel gecommuniceerd, maar 15 euro per maand. Daardoor staat dit pakket op plek 5 i.p.v. 3.
Update 8 mei: De jaarcontracten zijn per direct € 2,50 per maand duurder geworden. Daarom ziet de Top 5 er nu zo uit:

top5-metaangepastsimpelper8-5-2018.PNG

Dit was de Top 5 tot 8 mei 2018:

top5-simonly-1-5-2018.PNG

Onbeperkt bellen goedkoper

Simpel werkt met vooraf samengestelde abonnementen met daarin een bepaalde hoeveelheid belminuten, sms berichten en data. Bij alle abonnementen is 100 belminuten standaard. Je kunt er een onbeperkt bellen bundel bij afsluiten. Daar betaal je 2,50 euro voor. Verder zit bij alle abonnementen standaard een bundel van 500 sms berichten. Daarnaast heb je de keuze uit een databundel van 250 MB, 500 MB, 2 GB, 5 GB of 10 GB.

Voor de nieuwe campagne is gekozen voor het filmthema "actiefilm". In de commercial stelen twee krakers een euro die bij Simpel extreem veel waarde vertegenwoordigd.

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (2)

Geplaatst door: Overgaan ()

mijn abonnement loopt af op 31 augustus 2019 kan ik dan overgaan op de eurokraker van onbeperkt bellen en 5 GB plus gratis smsjes ?

zit al jaren bij Simpel en wil graag daar blijven. Daarom ook de vraag voor een ander abonnement bij Simpel en wel de euro kraker met onbeperkt bellen / 5 Gb en gratis smsjes . Is de mogelijk zodra mijn huidige abonnement is afgelopen op 31 augustus 2019 ?

Geplaatst door: jose aukes ()

ik zou graag een abbonement die voor de helaf jaar voor een euro en daarna de abbonement voor 2 jaar voor 10 euro per maand
maar nu is mijn vraag kan ik mijn telefoon nummer behouden ????
grag hoor ik hier op terug
mvg jose aukes

Opmerking van de redactie op 25-06-2018
Hallo Jose,

Bij Simpel kun je een aanvraag doen voor nummerbehoud, zodat jij je huidige mobiele nummer kunt behouden.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie