Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Simpel Eurokrakers: 5 GB en onbeperkt bellen voor 1 euro

door Jeanet Woldring 2 reacties

eurokrakers-simpel.PNGSim only aanbieder Simpel lanceert de komende tijd een reclamecampagne met ‘Eurokrakers’. “Alle abonnementen de eerste 6 maanden voor maar 1 euro per maand". De Eurokraker met 5 GB internet, onbeperkt bellen en 500 sms'jes stond daardoor bovenaan in onze Top 5 goedkoopste Sim only abonnementen voor de gemiddelde gebruiker. Helaas was dat van korte duur. Op 8 mei zijn de jaarcontracten € 2,50 per maand duurder geworden...

Het abonnement voor € 10 per maand geldt in combinatie met contractduur van 2 jaar. Kies je voor een contractduur van 1 jaar dan is de prijs € 15 per maand. Tijdens de Eurokrakers-actie betaal je de eerste 6 maanden slechts € 1 per maand.

Goedkoopste Sim only abonnement

Na eerdere succesvolle acties komt Simpel nu met een nieuwe actie waarbij alle Sim only abonnementen het eerste halfjaar slechts 1 euro kosten. Zodoende staat Simpel op plek 1 en 2*  in de TOP 5 goedkoopste Sim only abonnementen op Bellen.com. 
Update 2 mei: 10 GB + 100 min kost geen 12,50 per maand zoals gisteren door Simpel gecommuniceerd, maar 15 euro per maand. Daardoor staat dit pakket op plek 5 i.p.v. 3.
Update 8 mei: De jaarcontracten zijn per direct € 2,50 per maand duurder geworden. Daarom ziet de Top 5 er nu zo uit:

top5-metaangepastsimpelper8-5-2018.PNG

Dit was de Top 5 tot 8 mei 2018:

top5-simonly-1-5-2018.PNG

Onbeperkt bellen goedkoper

Simpel werkt met vooraf samengestelde abonnementen met daarin een bepaalde hoeveelheid belminuten, sms berichten en data. Bij alle abonnementen is 100 belminuten standaard. Je kunt er een onbeperkt bellen bundel bij afsluiten. Daar betaal je 2,50 euro voor. Verder zit bij alle abonnementen standaard een bundel van 500 sms berichten. Daarnaast heb je de keuze uit een databundel van 250 MB, 500 MB, 2 GB, 5 GB of 10 GB.

Voor de nieuwe campagne is gekozen voor het filmthema "actiefilm". In de commercial stelen twee krakers een euro die bij Simpel extreem veel waarde vertegenwoordigd.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Overgaan ()

mijn abonnement loopt af op 31 augustus 2019 kan ik dan overgaan op de eurokraker van onbeperkt bellen en 5 GB plus gratis smsjes ?

zit al jaren bij Simpel en wil graag daar blijven. Daarom ook de vraag voor een ander abonnement bij Simpel en wel de euro kraker met onbeperkt bellen / 5 Gb en gratis smsjes . Is de mogelijk zodra mijn huidige abonnement is afgelopen op 31 augustus 2019 ?

Geplaatst door: jose aukes ()

ik zou graag een abbonement die voor de helaf jaar voor een euro en daarna de abbonement voor 2 jaar voor 10 euro per maand
maar nu is mijn vraag kan ik mijn telefoon nummer behouden ????
grag hoor ik hier op terug
mvg jose aukes

Opmerking van de redactie op 25-06-2018
Hallo Jose,

Bij Simpel kun je een aanvraag doen voor nummerbehoud, zodat jij je huidige mobiele nummer kunt behouden.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie