Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simpel en hollandsnieuwe - Mooie acties!

door Els Werkman Leestijd: 3 minuten

Zowel Simpel als hollandsnieuwe hebben vandaag wijzigingen doorgevoerd in hun mobiele abonnementen. Bij Simpel is alles nog goedkoper geworden en wordt standaard 4G internet aangeboden. Hollandsnieuwe introduceert twee grotere bundels, laat twee kleinere bundels verdwijnen en geeft meer korting op de overgebleven pakketten.

Simpel: Eurodeals en 4G

Simpel-Eurodeals.jpgSimpel biedt nieuwe klanten standaard 4G internet aan. Vanaf 1 juli maken ook bestaande klanten gratis gebruik maken van 4G-internet met een snelheid tot 75 Mbps. Tegelijkertijd introduceert de sim only aanbieder abonnementsvormen, waarbij nieuwe klanten de eerste drie maanden voor € 1 per maand bellen en sms’en. Simpel gaat van start met de campagne ‘Eurodeals’. De nieuwe vingerpoppetjes zijn deze keer piraten.

Bij Simpel heb je normaal gesproken een losse 4G bundel nodig om gebruik te kunnen maken van zeer snel mobiel internet. Tijdens de actieperiode krijg je die 4G bundel er gratis bij. Bij de aanpassing van de abonnementen vorige maand schrapte Simpel het onbeperkte bellen, dit werd vervangen door een bundel van 250 minuten. Tegen een meerprijs van € 5 is onbeperkt bellen een optie. En je kunt nu ook kiezen voor een refurbished iPhone 6 voor € 289.

Vergelijk alle sim only deals in de Belwijzer 

Hollandsnieuwe tegelijk met Hollandse Nieuwe?

hollandsnieuwe.gifHet eerste vaatje hollandse nieuwe van dit jaar kwam deze week aan wal. Misschien dat dit wat te maken heeft met de aanbiedingen van de telecompartij met bijna dezelfde naam? In ieder geval krijg je de komende tijd 4G gratis bij een nieuw abonnement. Verder zijn de abonnementen 500 en 1500 vervangen door abonnementen met 3000 en 4000 MB/min/sms. Op zich jammer, want die 500 en 1500 bundels pasten wel bij veel van onze bezoekers. Maar je krijgt nu (met actiekorting) 3000 eenheden voor € 14, een behoorlijk scherpe prijs. En de overgebleven oude abonnementen zijn goedkoper geworden.

Top 5 goedkoopste sim only'stop-5-bellen-juli2017.jpg

Simpel scoort erg goed met de nieuwe actie, met stip op plek 1 (en 2) bij de jaarcontracten. En op de tweede plaats bij de 2-jarige sim only's, daar staat Youfone op 1. Hollandsnieuwe heeft wat plaatsen verspeeld, dat komt omdat het abonnement dat het best scoorde in de Top 5 niet meer verkocht wordt...Maar het nieuwe 2000 MB/min/sms abonnement staat toch nog op plek 3 bij de jaarcontracten en op de 5e plek bij de abonnementen van 2 jaar. Je kunt dit verder bekijken op onze homepage van Bellen.com.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Je kunt me ook op Poliswijzer tegenkomen. Ik ben Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.