Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Schakel voicemail uit voor vertrek buitenland

door Jeanet Woldring

Bellen met uw mobiel vanaf uw vakantieadres kan u flink wat geld kosten. U betaalt in het buitenland namelijk altijd, ook voor het ontvangen van gesprekken. De kosten daarvan variëren per mobiele operator. Schakel de voicemail daarom uit voordat u Nederland verlaat. U betaalt hier namelijk ook voor. Laat achterblijvers weten dat u per sms bereikbaar bent en stuur ook zelf sms’jes in plaats van duur te bellen.

Dit is een van de vijf tips die het Nibud geeft om de uitgaven op het vakantieadres te beperken. Eén daarvan betreft mobiel bellen in het buitenland. Met name het uitschakelen van voicemail en sms'en in plaats van bellen. 

Deze budgettips staan ook in de  De -Voordelig Vakantiebellen- Checklist op Vakantiebellen.com. Met deze TIEN TIPS blijft uw belbudget in het buitenland binnen de perken!

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie