Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Schaarste verwacht bij levering Galaxy S4

door Jeanet Woldring

Dit weekend gaat de Samsung Galaxy S4 in veel landen - inclusief Nederland - in de verkoop. Door de grote vraag wordt een tijdelijk tekort verwacht, aldus de woordvoerder van Samsung Nederland. De belangstelling voor de S4 zou heel groot zijn.

Levering vertraagd
Aankomende zaterdag zal de S4 wel verschijnen in Nederland, maar het bedrijf laat weten dat niet alle winkels een voorraad zullen hebben. Amerikaanse providers T-mobile en Sprint maakten eerder deze week bekend moeite te hebben met het op tijd leveren van de Galaxy S4. De verwachting is dat in de loop van mei de levering snel zal verbeteren. 

Volgens geruchten levert Samsung de eerste maand 10 miljoen exemplaren aan de providers.Lees ook: Samsung Galaxy S4 eind april verkrijgbaar

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2013
Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie