Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Scarlet ook in mobiele telefonie

Scarlet breidt haar telecomactiviteiten in Nederland uit met mobiele telefonie. Door samenwerking met mobiele operator Orange Nederland gaat Scarlet  mobiele diensten aanbieden met gebruikmaking van het Orange-netwerk.

Scarlet is één van de weinige telecomspelers op de Nederlandse markt met een volledig dienstenpakket (vaste telefonie, internet en nu ook mobiele telefonie) voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Scarlet introduceert de eigen SIM-kaarten in het tweede kwartaal van dit jaar.

Timo Smit, commercieel directeur van Scarlet, zegt over de overeenkomst: "Door gebruik te maken van het hoogwaardige mobiele netwerk van Orange in Nederland, maken we ons productportfolio compleet. Dankzij Scarlet Mobiel bieden we onze klanten een 'one-stop shop' met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Klanten profiteren van extra aantrekkelijke diensten, zoals tegen voordelig tarief bellen van een vaste Scarlet-aansluiting naar een mobiele Scarlet-aansluiting en vice versa. Ook bieden wij onze klanten één klantenservice en één overzichtelijke factuur voor al onze diensten. Voordeel en gemak voor de klant staan bij ons voorop."

Dankzij de samenwerking met Scarlet kan Orange meer verkeer op haar netwerk genereren. David Holliday, bestuursvoorzitter van Orange Nederland: "Door flinke investeringen in de afgelopen twee jaar hebben wij een betrouwbaar netwerk van zeer hoge kwaliteit weten te realiseren. Ons netwerk is daarmee niet alleen gereed om de huidige en nieuwe Orange-klanten op te vangen, maar ook om de nieuwe klanten van Scarlet optimaal te kunnen bedienen. Mede dankzij de betrouwbaarheid van ons netwerk kan Scarlet haar klanten diensten van topkwaliteit bieden."

Scarlet is de eerste externe partij aan wie Orange zijn netwerk openstelt. Telfort deed dit eerder al aan  Albert Heijn, ID&T en Versatel, terwijl Debitel gebruik maakt van de netwerken van Vodafone, KPN en Telfort. KPN had eerder een samenwerkingsverband met Albert Heijn.

Scarlet, die sinds 1992 actief op de telecommarkt in Nederland is, bedient naar eigen zeggen met 350 werknemers ruim 1,5 miljoen particuliere én zakelijke klanten in de Benelux. Scarlet biedt een omvangrijk dienstenpakket, bestaande uit telefoniediensten (lokaal, nationaal en internationaal), internetdiensten (internettoegang, breedband-IP, web- en server-hosting), een internationale telefoonkaart (Home or Away Calling Card) en mobiele telefoniediensten (in België en vanaf het tweede kwartaal van 2004 ook in Nederland).

Sinds 1997 is Scarlet actief op de Belgische markt. Door de recente overname van de bedrijfsvoering van  KPN Belgium en Planet Internet België beschikt de telecomoperator over één van de grootste en technisch meest hoogstaande glasvezelnetwerken van België.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie