Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Scarlet met mobieltje voor kleuters

Scarlet gaat op grote schaal proberen kinderen van vier tot negen jaar aan de mobiele telefoon te krijgen. De onderneming zegt daarmee „een stukje veiligheid“ voor de ouders te willen creëren.

Met de Buddy Bear, een prepaid-toestel zonder scherm, kan de doelgroep maar met vier vooraf ingestelde nummers bellen. Het kind is wel altijd bereikbaar. Ouders kunnen eventueel op afstand meeluisteren met een babyfoonfunctie.

Scarlet begint komend weekeinde met een tv-campagne, waarin de Buddy Bear prominent figureert. Tv-presentator Beau van Erven Dorens prijst het toestel aan.

Kleutertelefoons zijn niet nieuw, maar telecombedrijven zijn tot dusver terughoudend geweest met het maken van reclame voor de toestellen. Begin dit jaar ontstond er nog ophef over de Foony. Uit Brits onderzoek bleek dat de straling rondom de toestellen mogelijk schadelijk is voor jonge kinderen. De elektronicaketen BCC besloot toen de Foony uit zijn winkels te halen.

Scarlet wil op de consumentenmarkt een sterke positie veroveren met het aanbieden van vaste telefonie, snel internet en mobiele telefonie in één pakket. Daar komt nu de Buddy Bear bij. Tot half juni figureerde Beau van Erven Dorens al in onderbroek in een tv-campagne. 

Gepubliceerd: woensdag 12 oktober 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie